Med 829 værelser, 34 etager, 12.000 kvadretmeter med plads til events og kapacitet til 6.350 gæster, er det nye Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center klart det største hotel i byen.

Den 6 januar slog hotellet dørene op for de første gæster, men det er langt fra første gang Hilton åbner hoteller i byen, Hilton har næsten 60 års erfaring med at drive hoteller i Istanbul.

Hotellet er designet af GA Design of London og er ligger i den europæiske del af Istanbul, lige ved det nye shopping- og underholdningskvarter, hvor der tidligere lå en stor ølfabrik, Bomonti Beer Factory. Far Hotellet er der bare tre kilometer til Taksimtoget, otte kilometer til den gamle by og lidt over 20 kilometer til Atatürklufthavn.

Besøgende som vil se udsigten, kan tag elevatoren op på 34. etage og baren Cloud 34, der kan man bestille cocktails og simpel mad, mens man ser den fantastiske udsigt over Istanbul og Bosporen. Vil man spise noget mere, findes der restauranten The Globe, med fire forskellige madkoncepter samt en lobbybar, der bl.a. serverer turkisk kaffe. Hotellet har også en executivelounge, tilgængelig for vise værelsestyper, hvor der også tilbydes en flot udsigt over byen.

Vil man stresse af og komme i bedre form, er der spa en spa på over 3.300 kvadretmeter. Her findes bl.a. 14 behandlingsrum, indendørs- og udendørspool og en 500 kvadretmeter stor gym.