Som en af de allermest efterspurgte ydelser blandt rejsende i vores dage, kan det komme som en overraskelse at premium-hotelkæden Four Seasons frem til nu har haft et gebyr for at komme trådløst på nettet. Men nu laver man om på sin policy.

Fra nu af kan alle gæster som bor på et Four Seasons-hotel komme på gratis wi-fi, ja det gælder faktisk alle som besøger et af kædens hoteller, måske bare for at holde et møde eller besøge restauranten. Det er nemt og hurtigt at logge på, forsikrer Four Seasons. Denne ændring af internetpolicy er den seneste blandt store hotelkæder som hos f.eks Hyatt, Hilton og Starwood, der alle tidligere i år gjorde det gratis at komme på wi-fi for overnattende gæster og besøgende.

“Vi har en ny global policy på dette område, og tilbyder alle gæster en hurtig, nem og ikke mindst stabil internetoplevelse. Alle som besøger os, overnattende gæster eller andre besøgende, skal kunne komme nemt og hurtigt på nettet” fortæller Scott Taber, som er “Senior Vice-President of Rooms” hos Four Seasons.

Four Seasons lancerede tidligere i år en ny app, og policyændringen hænger sammen med dette, fortæller Scott Taber: “Vi vil at vores gæster hurtigt og gratis skal kunne benytte sig af den nye app, enten de er inde på selve hotellet eller lige i nærheden. Når man kan det, tror vi også den vil blive brugt mere. Foruden at have god kapacitet dækker de nye netværk hele vores hotelområder. Det betyder, at en gæst ikke skal bruge flere forskellige netværk forskellige steder, som f.eks et netværk i konferenceafdelingen og et andet oppe på værelset. Vores gæster og besøgende er velkomne til at logge på så mange bærbare computere, tablets og mobiler de har lyst til på en gang – der er ingen begrænsninger i antal.”

Der er dog en lille begrænsning, og den handler om data. Hvis man skal bruge mere end 20 MB i download eller upload i løbet af sit ophold på hotellet vil der være et lille gebyr.