Four Seasons Hotel Casa Medina åbnede igen i Bogota 15 oktober, og dette er det første af to hoteller i Four Seasons-kæden som åbner i byen. Hotel nummer to vil have navnet Four Seasons Hotel Bogota, og det åbner i starten af næste år.

Four Seasons Hotel Casa Medina er blevet renoveret for et millionbeløb (i dollars) og hotellet holder til huse i en bygning som er blevet erklæret for “et monument af kulturel interesse” af det colombiaske kulturministerium. Det er arkitekten Milena Vargas som har været ansvarlig for projektet, og målet var at genskabe den oprindelige fransk- og spanskinspirerede stil som hotellet havde fra begyndelsen. Man har desuden brugt en del tid og penge på at vælge den rigtige kunst til det opfriskede hotel. Kunstkenderen Lauren Rottet har udvalgt både moderne men også mere traditionelle kunstværker. I løbet af projektet har man også nænsomt integreret moderne teknologi både på værelserne og på resten af hotellet.

BIH_063_aspect16x9-720x405

Guest room

Photo: Four Seasons

Der er gode muligheder for møder og konferencer: den største sal (Casa Medina Room) har kapacitet for op til 120 gæster, men der er også mindre mødelokaler som f.eks El Nogal og La Merced.

Four Seasons introducerer en ny måde at spise middag: man kalder konceptet for “Castanyoles Raciones y Tapas” hvilket betyder at gæsten kan vælge mellem forskellige slags tapas og retter som nemt kan kombineres med hinanden. Menukortet er kraftigt inspireret af opskrifter og retter fra Spanien og Latinamerika. Man kan spise både morgenmad, frokost og middag på hotellet – og naturligvis er der mulighed for en cocktail eller to.

BIH_028_aspect16x9-720x405

Castanyoles Raciones y Tapas

Photo: Four Seasons

Andre faciliteter er et spa og et fitnesscenter som er åbent 24/7 – men kun for gæster på hotellet.