Watergate Hotel i Washington åbner igen efter syv år

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 22 Juni 2016.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  The Watergate Hotel ligger som vi alle ved i Washington DC, og det var her en gruppe mænd begik det indbrud, som til sidst gjorde, at president Nixon var nødt til at trække sig tilbage. Nu har man renoveret hotellet, og man kan atter tjekke ind på den berømte adresse.

  Det store hus som hotellet ligger i havde blandt andet det demokratiske partis hovedkvarter som lejer, og en nat i 1972 gik en gruppe mænd ind på kontoret for at installere mikrofoner og tage billeder af hemmelige dokumenter. I løbet af efterforskningen pegede flere og flere ledtråde i retning mod presidentens nærmeste kreds af medarbejdere, og til sidst var president Nixon nødt til at trække sig fra sin post.

  Det nyrenoverede hotel skjuler i hvert fald ikke fortiden, nej den bliver brugt aktivt og med humoristisk sans. På nøglekortene står der “du kan komme ind på dit værelse på lovlig vis” og på kuglepennene står der “denne kuglepen er stjålet fra The Watergate Hotel”.

  [​IMG]

  Hotellet har været lukket i syv år, og den omfattende renovering har kostet 125 millioner US-dollar. Beliggenheden er god – lige ved floden Potomac.

  Man åbnede i sidste uge og viste stolt frem sine faciliteter, som blandt andet inkluderer en enormspaafdeling på 1.100 m2 ved navn Argentta Spa. Der er også kommet en fin lounge på taget, med udsigt over byen og floden, The Capitol og Washingtonmonumentet, som i øvrigt med sine 170 meter er verdens højeste bygning lavet af mursten. Der er også et 650 m2 stort ballroom, hvis du en dag har lyst til at invitere et par hundrede af dine venner til middag. Der er også kommet en ny whiskybar.

  [​IMG]

  I løbet af det omfattande arbejde havde man gemt nogle af husets designikoner væk, men nu er de atter på plads. Det gælder blandt andet de fine trapper og den mosaik som poolen er bygget op med.

  Hotellet har 336 værelser og suiter: seks Diplomatsuiter, 24 “Premier Suites” og to “Presidential Suites”. Måske netop to som en lille hilsen til president Nixon og den efterfølgende president Gerald Ford, som efter kun et par uger benådede Nixon så han ikke kunne blive straffet.

  Rakel Cohen er repræsentant for Euro Capital Properties, som ejer hotellet. Ved åbningen udtalte hun følgende “Watergate Hotel er er af verdens mest glamourøse hoteller, og navnet forklarer det hele – alle ved hvor vi ligger”.

  [​IMG]

  “Vi har været meget omhyggelige med alle detaljer i løbet af arbejdet, og vi synes det er fantastisk at se, hvordan resultatet blev. Det som er den store attraktion på hotellet er den særlige stemning, som er resultatet af den specielle retro-moderne stil og den fornemmelse af hemmeligheder, vi synes lurer bag mange hjørner på hotellet”.

  Næste gang vi er i Washington kigger vi bestemt forbi. Hvis du skal til Washington og har tid, tag gerne nogle billeder og skriv et par linier!

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×