W Seattle har fået ny profil

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 30 August 2016.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]

  Starwood-hotellet W i Seattle fremviser nu resultatet af sin store, meget kostbare renovering.

  Seattle har altid været en af skandinavernes indgangsvinkler til det nordvestlige USA, enten det handler om forretning eller ferie. Den hyggelige by Seattle har mange fine hoteller downtown, men nu er der et flot og opfrisket alternativ for dig, der vil bo godt. W har renoveret samtlige 415 værelser og de 9 suiter, og lobbyen har også fået en ordentlig overhaling i enlighed med kædens lobbykoncept The Living Room. Restauranten Trace og mødefaciliteterne er også blevet opfriskede.

  Som en lille hilsen til byens blomstrende musikscene og musikhistorie (Nirvana, Foo Fighters, Jimi Hendrix, Pearl Jam, Ray Charles) kommer snart også suiten W Sound Suite, et professionelt musikstudie for artister on the road som lige har lyst til at indspille en sang eller komponere næste hit. Også “almindelige” gæster kan bestille suiten – hvis man nu lige har lyst til at lave lidt musik.

  [​IMG]

  Hotellet skriver i en pressmeddelelse at man “har fået inspiration fra byens smukke natur men også fra luftfartindustrien” (Boeing ligger jo kun et lille stykke udenfor Seattle, i Renton) om man vil “vare et hotel, hvor både jakkesæt og backpackers mødes”. Og der er en del sjove designelement på hotellet. På værelserne er vægge tapetseret med 3D-tryk forestillende en traditionel træhyttevæg, eller en “lodge”. Lamperne ved skrivebordet har fået inspiration fra interiøret i et cockpit, og i lobbyen er der en DJ-pult bygget af en gammel flymotor.

  Man vil give en fornemmelse af “moderne lodge” og farvevalget er i blåt, lilla, forskellige metalfarver og en del gyldne farver hist og pist. Det grå stof man bruger mange steder er er hilsen til “himmelen over vores by som den ofte ser ud” og alle, som har været i Seattle er nok tilbøjelige til at give hotellet ret.

  [​IMG]

  “W Seattle er en vigtig del af byens sociale omgangsliv” skriver hotellet endvidere, og man vil gerne være et sted, hvor lokale kommer in for at snuppe en cocktail og “let the hair down”.
  Starwood har som ambition, at investere meget i sine W-hoteller i USA og Canada, i øvrigt. Her på redaktionen kan vi godt lide, at man eksperimenterer lidt med design og atmosfære, og dette hotel ser spændende ud. Næste gang vi er i Seattle, skal vi bestemt kigge forbi – eller bo en nat.

  Hvis du skal bruge et godt hotel i Seattle, find det i vores hotelsektion.  [​IMG]

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×