Vores 10 favorithoteller i Skandinavien

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 12 August 2016.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  BusinessClass-teamet vil fra tid til anden præsentere denne liste over hoteller, som vi synes er de bedste i Skandinavien. Dette gør vi fordi, da det jo er i Skandinavien, de fleste af os rejser mest.

  Men hvad med dig? Plejer du at bo på det samme hotel hver gang, eller er det den samme kæde du vender tilbage til hver gang? Er et af disse hoteller dit favorithotel måske?
  Diskuter gerne i vores forum, eller bestil din overnatning (til en god pris, det garanterer vi dig for) i vores hotelsektion.


  Norge:

  The Thief

  Et anderledes, lidt frækt men alligevel klassisk og elegant hotel på Tjuvholmen i Oslo. Oslos mest moderne og luksusduftende designhotel.

  [​IMG]

  Grand Hotel

  Grand Hotel i Oslo er Norges mest kendte og nok mest prestigefyldte hotel at overnatte på. Hotellet åbnede sine døre i 1874, og mange kongelige, kendisser og toppolitikere fra hele verden har overnattet her.

  [​IMG]

  Hotel Continental

  Hotel Continental er et af Norges flotteste 5-stjernede hoteller, og er ikke mindst kendt for sit fremragende køkken – og den hyggelige bar.

  [​IMG]

  Danmark:

  D´Angleterre

  D´Angleterre er et legendarisk hotel, beliggenheden ved Kongens Nytorv er jo optimal – og efter den meget dyre restaurering kan man ikke sætte en finger på noget som helst på hotellet.

  [​IMG]

  Nimb

  Nimb er et eksklusivt boutiquehotel i den helt dyre ende, men beliggenheden er god tæt på Tivoli – og mange synes, at hotellets conciergeservice er den bedste i byen.

  [​IMG]

  Sverige:

  Grand Hotel

  Grand Hôtel Stockholm er et af byens klassiske og kendte hoteller, med fantastisk udsigt over til Slottet og ikke langt fra Gamla Stan. Godt køkken i klassisk fransk stil.

  [​IMG]

  Hotel Lydmar

  Boutiquehotellet Lydmar er en oplevelse, med unikt og individuelt indrettede værelser. Beliggenheden på Blasieholmen er yderst central i Stockholm City.

  [​IMG]

  Hotel Rival

  I hjertet af Södermalm ved hipstervenlige Mariatorget ligger et andet af vores personlige favorithoteller – Rival med sine spændende værelser og gode service.

  [​IMG]

  Hotel Nobis

  Nobis ligger i den absolutte bymidte, lige ved shopping, kultur og forlystelser. Flot designet hotel med spændende arkitektur.

  [​IMG]

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×