Senaste nytt

Verdens 6 bedste First Class-Suiter

Redaktionen

Medlem
singaporefirst-1000x576-564x211.jpg

Første klasse er jo uden at sige for meget en yderst behagelig måde at rejse på (vi vælger dog at bruge det engelske First Class i denne artikel) men der er noget der er endnu bedre: at rejse i sin egen First Class-suite.

I løbet af de sidste par år har flyselskaberne konkurreret med hinaden om at kunne tilbyde bedre og bedre og ikke mindst mere og mere luksusprægede alternativer i denne kategori, og hvis du har penge nok, er der næsten ingen grænser for, hvor privat og komfortabelt det kan være at flyve i disse dage.
I sammenligning med hvad man kunne bestille for bare lad os sige 10-15 år siden er der sket meget, og det er også som om udviklingen er accelereret i sidste par år, og der kommer flere og flere nyheder fra flyselskaberne til det klientel, som gerne betaler for at flyve ekstra lækkert. Lad os kigge på, hvordan det ser ud lige nu! Dette er vores liste med de syv bedste First Class-suiter i luften, og vi starter nedefra med plads nummer syv…

Plads nummer 6: Asiana Airlines A380 First Suites
Asianas First Class-suite om bord på selskabets A380-maskiner tilbyder masser af privatliv. Her får du nemlig en suite med skydedøre, så du kan lukke resten af verden ude. Når sædet bliver lagt ned, forvandles det til en seng på hele 2.10 meter, så her kan du slænge dig og zappe dig igennem det store udvalg af kanaler på den meget store skærm: den er hele 32 tommer bred og sandsynligvis den største skærm på et fly i kommerciel rutetrafik.

Asiana-Gear-Patrol-720x482.jpg


Asiana Airlines First Class Suite
Foto: Asiana Airlines
Asiana tilbyder sine bedst betalende passagerer en hel del ekstra, og en særlig feature er den kok, som er specielt sat af til at betjene de rejsende i First Class. Maden skal jo helst ikke være dårligere end den champagne som er standard här, nemlig Pol Roger Cuvée Churchill 1999. Når du ligger og nyder din behagelige seng, lægger du måske mærke til den flotte baggrundsbelysning i kabinen og lyssystemet “Star Light”, som skal ligne en stjernehimmel om natten.

Plads nummer 5: Air France La Première
Air Frances elegante suite La Première er en af de mest populære First Class-suiter. Den kan bestilles når du flyver longhaul om bord på selskabets Boeing 777-300-maskiner, og den franske måde at lave en First Class-suite bliver naturligvis elegant og trés chic. Her er ingen døre, men tykke gardiner giver fred, ro og dæmper ikke mindst effektivt lyde udefra.

Air-France-new-La-Première-First-Class-777-720x469.jpg


La Première hos Air France
Det komfortable sæde kan forvandles til en seng på lidt over 2 meter. Skærmen en 24-tommers HD touch screen. Hvis du godt kan lide luksus men uden at det går overstyr, ja så er nok La Première First Class-suiten for dig.
Læs gerne vores anmeldelse af La Première her http://www.businessclass.dk/tests/e...nye-forste-klasse-la-premiere-designer-suite/

Plads nummer 4: Emirates First Class Suite
Luksus og måske endda lidt for meget af det – synes nogle om Emirates First Class Suite. Men flot er det, du sidder helt i fred og ro og servicen er i topklasse. Og hvad får man? Lad os nævne skydedøre, din egen lille bar, plads til at lægge makeup og en garderobe.

emiratesfirst-720x540.jpg


Emirates First Class Suite
Foto: Emirates
Den flotte suite har et sæde som også her kan forvandles til en komfortabel seng. Hvis du vil bestille en Emirates First Class Suite kan du det om bord på selskabets A380-, A340-500- og desuden på nogle af Emirates Boeing 777-maskiner.
Vi vælger nok helst den version som er at finde om bord på A380, da man her også får sit eget brusebad med tilhørende omklædningsrum – perfekt når man vil friskes op en smule før landing.

Plads nummer 3: Singapore Airlines Suites Class
Singapore Airlines var et af de første flyselskaber at tilbyde denne slags kabineprodukter. Her får du masser af plads og gode løsninger. Suiten er i princip en privat dobbeltkabine med skydedøre, en fin seng og masser af gode indretningsdetaljer.

singaporefirst-1000x576-720x415.jpg


Singapore Airlines Suites Class
Foto: Singapore Airlines

Væggene er med italiensk læder og træ, og hele indretningen føles flot og gennemtænkt. Den champagne man serverer er heller ikke dårlig: Krug Grand Cuvée eller Dom Perignon 2004. Vi her på redaktionen melder os gerne som testpiloter, vi har hørt meget om de dejlige senge og bløde puder hos Singapore Airlines…

Plads nummer 2: Etihad First Apartment

Etihads næst bedste premiumprodukt kan bestilles om bord på selskabets A380-maskiner og desuden på nogle af selskabets Boeing 787. Sæt dig ned i den skønne lænestol, måske snupper du noget godt at drikke fra din egen bar?
Når du bliver træt kan du bare få en lur i din store seng, som er 2,08 meter lang.

First Apartment er en lille smule billigare end Etihads flagskipsprodukt The Residence, og er alt hvad man kan drømme om hvad gælder privatliv, komfort og luksus.

etihadfirst-720x540.jpg


Etihads First Apartment
Foto: Etihad

…og på førstepladsen finder vi…Etihad The Residence.
BusinessClass var til stede, da Etihad viste The Residence frem for første gang i november 2014, og vi er stadig meget imponerede af denne suite med tre værelser. The Residence kan bestilles om bord på selskabets A380-maskiner, og suiten består af en kombineret stue/spiseafdeling, soveværelset med den 2,08 meter lange seng og så badeværelset med brusekabinen.

Ethiad-Gear-Patrol-720x482.jpg


Etihads The Residence
Foto: Etihad
Stuen har et 32-tommers TV, en lædersofa med plads til to personer og to borde, som stilles frem når man vil spise.
Når du bestiller The Residence, får du din egen butler, som står til tjeneste under hele rejsen. Butleren har fået særlig træning for opgaven på hotellet Savoy i London.

The Residence kan bestilles på ruterne mellem New York og Abu Dhabi, Mumbai og Abu Dhabi og til og fra London, Sydney og Melbourne – også de tre fra Abu Dhabi.

Læs mere »
 
Toppen