Senaste nytt

Unik luksus-maskine fra Embraer

Redaktionen

Medlem
DaAKvUBYx19Pay9pBcZdBDzTadbKChRpQFKJRhzW-l5iKE7981EhrO3U-5HOE3r44YyD_utKjVkDkEgW65JjZsdlq3uMR8HRqWyJsUiRp0l0honOGn_mttS1nB1ddZDMY-wNmAgyXy0pwjHb1ymd6CGZhGug2X9UhjCZlgs0-d-e1-ft-564x211.jpg

Har du siddet ved et vindue i en flyvemaskine og fået ondt i nakken og ryggen, fordi du måtte bøje hovedet i en næsten umulig position for at kunne se noget? Det er nu hjælp at hente, hvis og hvornår flyproducenten Embraer får produceret Kyoto Airship-modellen.

Den brasilianske flyfabrik fremviste forleden et helt nyt og i vores øjne revolutionerende koncept. Det nye fly kan få skylights eller på godt dansk ovenlysvinduer, og desuden store vertikale vinduer på siden af kroppen. Modellen vil kunne erstatte det tidligere luksusfly fra producenten Lineage 1000.



Selv om maskinen endnu ikke produceres, kunne man sagtens trykke på knappen og påbegynde arbejdet. Prisen ville ligge ved de 400 millioner danske kroner pr. styk. “Dette fly kan produceres, det er et 100% realistisk projekt” har selskabets topchef Jay Beever sagt til websitet Business Insider.



Konceptet inkluderer den japanske måde at sidde på – det vil sige på gulvet. Dette gør også, at den lave placering af vinduerne virkelig giver en masse lys i denne del af maskinen. Udsigten og fornemmelsen oppe i luften må blive magnifik, om man så sidder på gulvet eller i en af de specialdesignede stole.



Både gulvet og kabinevæggene er udsmykket med typiske japanske kirsebærtræ-symboler, og som man kan se på billederne, er der dækket op til middag i typisk japansk stil, med misosuppe, sushi og grøn te.

Om bord kan man også vælge at slappe af i loungeområdet, hvor der er hvide sofaer og tykke gulvtæpper, måske med at se en film på det store TV. Naturligvis er der wifi, og der er også et fuldt udstyret køkken om bord. Der findes ydermere et separat soveværelse med queen-size seng, og i tilslutning til soveværelset en brusekabine med plads for to personer.



Nu må vi så bare vente, til den første person melder sig som køber, så vi kan få at vide om visionen bliver til virkelighed. Hvem melder sig?

Vi synes da, det er et strålande koncept og skulle gerne flyve med på jomfrurejsen!

Læs mere »
 
Toppen