Senaste nytt

Ud at sejle på 1. klasse

Redaktionen

Medlem
unnamed1-503x211.jpg

Det lille men eksklusive krydstogtselskab Windstar Cruises tilbyder krydstogter i Fransk Polynesien – eller som det hedder på fransk Territoire de la Polynésie Française. Nivået er højt og fokus ligger på at kunne tilbyde unikke oplevelser. Det er den skandinaviske rejsearrangør Fijirejser (som har kontor i Århus) som sælger rejserne. Windstar Cruises er blevet udnævnt til “the worlds´ best small ship cruise line” ved en afstemning blandt læserne afholdt af rejsemagasinet Conde Nast.



Bora Bora, Tahiti og Cookøerne er der ikke mange fra Skandinavien som har besøgt, og for nogle globetrotters er dette område på kloden måske den sidste hvide plet på kortet.



Windstar Cruises har kun seks mindre skibe. Selskabet har blandt andet skibet Wind Spirit med fire master i operation i området. Ombord er der plads til 148 gæster – og hele 90 ansatte. Dette skib har fire dæk og selskabet udlover at man ombord får følelsen af at være ombord på en privat luksusyacht. Det tror vi på! Se gerne mere på www.fijirejser.dk.



Læs mere »
 
Toppen