Senaste nytt

Uber er kommet til København

Redaktionen

Medlem
Skærmbillede-2014-11-19-kl.-12.53.18-564x211.png

I dag var der dansk premiere for den amerikanske chaufførservice Uber. I første omgang vil det være muligt at bestille en Uber i området fra Østerbro i nord, Frederiksberg i vest og Kastrup i syd – størstedelen af det centrale Københavnsområde og området omkring Københavns Lufthavn.

Uber giver mulighed for at bestille en bil til en adresse, præcis som hvis man bestiller en taxa eller en limousine, her foregår det hele bare ved hjælp af en app på brugerens egen smartphone. Før man bestiller får man et prisoverslag og et estimat for hvor lang tid turen bil tage, undervejs kan man følge med på sin egen smartphone. Når turen er overstået sker betalingen automatisk med kreditkort – der er altså ikke nogle problemer med terminaler der ikke virker og tvivl om drikkepenge.

Uber har valgt at starte med to koncepter i København, UberBLACK og UberPOP

UberBLACK er det ‘klassiske’ Uber koncept, Din private on-demand chauffør dvs. en luksuriøs bil, eksempelvis en Mercedes E- eller S-klasse, men til en overkommeligt pris.

UberPOP er et nyere koncept og kan måske kaldes det 21. århundredes samkørsel – man kører med andre privatpersoner som dog er screenede af Uber.

Hvorfor er Uber smart?
Uber er smart fordi dels fordi det hele forgår uden kontanter – det gør alting meget nemmere og dels fordi du kan anvende Uber i mere end 45 lande – Uber er således oplagt på både ferien og forretningsrejsen.

Har du brugt Uber? Del dine Uber-erfaringer med os andre i kommentarfeltet!

Læs mere »
 
Toppen