Senaste nytt

The Ritz-Carlton i Kuala Lumpur “havde brug for en opdatering”

Redaktionen

Medlem
RC-111-800x300-564x211.jpg

Et af Kuala Lumpurs fineste hoteller, The Ritz-Carlton, er åbent igen efter en omfattende renovering.
Hotellet har længe været en af de mest kendte hoteladresser i området “den gyldne triangel” i Kuala Lumpur siden det åbnede i december 1997.

Det er Alexandra Champalimaud, en designer fra New York, som har været ansvarlig for projektet med at opdatere stil og atmosfære på hotellet.

Hotellet siger i en melding til pressen, at “vi havde brug for en opdatering for at kunne tilbyde det, som moderne rejsende forventer fra et hotel i vores klasse”.

Man fortæller videre, at “vi har lavet hotellet om, uden at smide hotellets sjæl væk, vi ville verkligen beholde den grundlæggende følelse af luksus, vi ville beholde vores bånd til vores historie”.
“Vi har ikke mindst haft fokus på at ikke forstyrre den balance og atmosfære, som kombinationen af hotellets rammer og vores publikum har skabt”.

RCKUALA_00122.png-720x489-720x489.jpg


Hotellets 364 værelser og suiter, alle restauranter og alle de områder gæsten har kontakt til har opdaterets og blevet frisket op.
Farvepaletten er hold i afdæmpede og neutrale farver, hvor det er de nye møbler og indretningsdetaljer som skal skabe dynamik og spændende omgivelser.
“Vi har nøje vurderet alle detaljer, fra hvordan vores berømte Afternoon Tea i lobbyen skulle se ud og fornemmes, hvordan det nye bibliotek skulle udformes (der er i øvrigt en bar i biblioteket med et flot udvalg af cognac og whiskies) og hvilke retter vi ville have på menukortet i restauranten”.

RCKUALA_00116.png-720x381-720x381.jpg


Nogle ting har man dog ikke lavet om på. Hotellets berømte butlerservice er den samme – alle gæster får sin egen butler, og butleren står til tjeneste døgnet rundt.
Hotellets spaafdelning tilbyder stadig behandlinger i verdensklasse, selv om menukortet er udvidet en smule.

En anden mulighed på hotellet er Chef-On-Call. Her kan man få en personligt designet menu tilberedt efter konsultation med sin egen kok – enten til den romantiske middag eller til den vigtige forretningsfrokost.
Ritz-Carlton har fået masser af udmærkelser gennem årene, og er måske Kuala Lumpurs nu mest eksklusive hoteladresse. Hvis du har lyst til at booke dig ind for en nat eller flere, kan du med fordel gøre det gennem vores nye hotelsektion, hvor BusinessClass i øvrigt garanterer dig for, at du får den bedst mulige pris når du bestiller.

Læs mere »
 
Toppen