Senaste nytt

Test en Lamborghini når du bor på Waldorf Astoria

Redaktionen

Medlem
park-city-06-800x300-564x211.jpg

Naturligvis vil man gerne se mere af de lokale omgivelser og landskabet, når man besøger en ny by. Hvad siger du til at gøre det i en superbil, en bil som i Danmark ville koste et par millioner?

Hiltonkædens luksusvaremærke Waldorf Astoria tilbyder nu i samarbejde med Lamborghini, en unik mulighed for at prøve et af verdens mest fartfyldte bilmærker af. Tilbuddet gælder for syv Waldorf-hoteller over hele kloden i begrænsede perioder, og det du kan opleve er nogle af firmaets mest eksklusive modeller, som Lamborghini Huracan 580-2 og Lamborghini Huracan Spyder. Desværre må man ikke styre selv, men man sidder med som passagerer – det er professionelle folk fra bilfirmaet, der har kontrol over gaspedal og bremser. Og det er nok ganske fornuftigt, det er ikke bare sådan lige, at kontrollere en superbil.


zJZF-2eHciilm7Rsp10EZGYEvek_gtJG7Z-n9fBysUlRI2zMyiSdUtMFvo3JjFOxtNBBzjwLfR7CXMNvv8mi5UIgb5a12bIvsRM_nBfhMTUqPiqPgDS53Gkx56T6dJ-QTqsu3w5gx04cixk6VhVAwnM=s0-d-e1-ft
Lamborghini Huracan 580-2

Photo: Waldorf Astoria


De italienske fartdæmoner vil være tilgængelige på forskellige destinationer i løbet af efteråret og vinteren. Den eneste mulighed i Europa er i Paris mellem den 30. september og 5. oktober på hotellet Trianon Palace Versailles. Det er i øvrigt til Paris Motor Show.

Andre muligheder er på Waldorf Astoria i Ras al Khaimah (lige en time nord for Dubai) mellem den 8. og 18. september, eller i Florida på Waldorfhotellet i Boca Raton i perioden fra den 3. november til 7. november. Det er i den periode, hvor der er Fort Lauderdale International Boat Show. Hvis du er i Dubai i november til Dubai Motor Festival kan du køre med i en Lamborghini, hvis du bor på Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah, det er mellem den 24. og 28. november.

Det du vil opleve som gæst er særligt tilpassede ruter, hvor man både kommer forbi smukke steder og flotte udsigter, men der udloves også kørsel på veje, hvor man for alvor vil opleve, hvad bilen kan.

Alle de hoteller som deltager, tilbyder ture på en halv time. Du skal være 25 år gammel eller ældre, og du skal have Gold eller Diamond-status i bonusprogrammet Hilton HHonors for at kunne bruge tilbuddet.




72mpvps1tRIZ-xkYNzwLUay06h8oZfP2kkQgK4vQbqsj9x4_jobVa4RSKjpfmVFLaxe3b-tjSg9-6r4Pymo9KBPAS99wl9Mt6ejov1W0jXwVNl5dqcqEzDWN6-NeHjR7DH6V7RlXxfbRvAgiVHGs0fA=s0-d-e1-ft
Lamborghini Huracan Spyder –

Photo: Waldorf Astoria


Hvis du vil opleve en tur i en Lamborghini, bestil for eksempel et ophold på Waldorf Astoria Trianon Palace Versailles ved Paris her
http://hotell.businessclass.se/Hotel/Trianon_Palace_Versailles_A_Waldorf_Astoria_Hotel.htm

Læs mere »
 
Toppen