Senaste nytt

Take off til Los Angeles med SAS

Redaktionen

Medlem
SAS-Airbus-A340-landar-564x211.jpg

I dag den 14. marts letter SAS for første gang fra Stockholm til Los Angeles. Ruten er en del af SAS’ større langruteinvestering og er SAS’ femte direkte rute til USA. I slutningen af marts åbner SAS også en ny rute mellem København og Boston og til september begynder SAS at flyve til Miami fra både København og Oslo.

SAS har en historie med ruter til Californien – SAS var det første flyselskab nogensinde til at krydse polarområdet. I 1954 startede SAS den første rute mellem Skandinavien og Los Angeles. Det var muligt takket være SAS’ egen navigationsteknologi, som desuden forkortede afstanden med tusind kilometer. Det tog fem år før konkurrenterne fulgte trop, hvilket betød, at SAS i lang tid var meget betydningsfuld særligt for filmindustrien, som pendlede mellem USA og Europa.

– Det er stort at være med til at genåbne vores historiske rute til Los Angeles. Med den nye rute mellem Stockholm og Los Angeles, som flyves dagligt, forbinder vi nu igen to meget dynamiske og innovative regioner, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

– SAS har formegentlig den bedste Business-klasse, der tilbydes mellem Europa og USA. Kunderne er meget tilfredse med alt fra stole og underholdningssystem til WiFi og design, og det nye servicekoncept et blevet varmt modtaget og har fået et rigtig godt omdømme. Vi er glade for, at vores investeringer bærer frugt, hvilket blandt andet blev bevist, da SAS for nyligt blev kåret til det bedste interkontinentale flyselskab i rejsebranchens pendant til Oscaruddelingen, siger Rickard Gustafson.

SAS har i dag langdistanceflyvninger fra Skandinavien til New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong. I 2016 åbner SAS også nye ruter fra Skandinavien til Boston og Miami.

Tidstabel Stockholm Arlanda-Los Angeles
Fra Stockholm: Alle ugens dage med SK939 kl. 9.50 med ankomst i Los Angeles kl. 12.15.
Fra Los Angeles: Alle ugens dage med SK940 kl. 14.15 med ankomst i Arlanda kl. 10.00.

Læs mere »
 
Toppen