Sommeren med BusinessClass

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 5 August 2014.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  Sommervejret er nået til Danmark, med temperaturer på over 25 C mange steder. Det mærker vi også på BusinessClass.dk – aktiviteten i vores forum er steget reelt i ugens løb. Måske er det blevet for varmt til at være udenfor?

  Redaktionen går ned i et lavere tempo over sommmeren hvor chefredaktør Jacob holder velfortjent ferie, måske med spændende ny rejsemål? Den norske redaktion med Dag-Christian og den danske redaktion med Christian sænker også tempoet hen over sommeren, men forebereder en mængde spændende materiale til efteråret.

  Teknikteamet arbejder med næste version af BusinessClass. Adrian, Arvid og Patrik arbejder med næste version af vores forum. I samarbejde med to betatestere som vi har udvalgt blandt medlemmer laver de justeringer og forbedringer så du føler dig hjemme allerede fra start.

  Vores drifttekniker Anders har kæmpet med diverse indtrængningsforsøg og angreb de seneste uger, forhåbentlig slipper vi for mere af den slags hen over sommeren.

  Malin og Johan i salgsteamet er på kontoret hele sommeren.

  I baggrunden finder i Martin der i løbet af hele sommeren vil være: aktiv i forummet, publicere forumtips og information i forbindelse med overgangen til det nye forum. Jeg har også ansvar for planlægningen af BusinessClass 3.0 og vores årlige fødselsdagsfest som i år er planlagt til medio/ultimo september. Vi filmede præsentationerne ved forrige års event, du kan se klippet her:

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×