Singapore Airlines & Ferrari Event i København

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Martin Björnström, 18 Marts 2014.

 1. Singapore Airlines Skandinavienkontor i Köpenhamn bjuder undrar om det finns affärsresenärer på BusinessClass.dk eller BusinessClass.se som är intresserade av ett event på måndag.

  Så här lyder inbjudan:

  MØD BL.A. FERRARI I DANMARK OG KEVIN MAGNUSSENS MANAGER TIL ET EKSLUSIVT ARRANGEMENT OM SPONSORSHIPS, INCENTIVES OG KUNDEPLEJE VED VERDENS STØRSTE SHOW

  Få andre sportsgrene tiltrækker så store kapitalinteresser som det hæsblæsende ræs, hvor verdens største brands kæmper om at komme først over stregen og forrest i for- bugerens bevidsthed. Men man behøver ikke at sidde i spon- sorlogen for at drage nytte af sportens tiltrækningskraft. I en af Asiens mest pulserende business-hubs, Singapore, er det årlige Formel 1 løb i lige så høj grad en sports- som en erhvervs-begivenhed. Her mødes forretningsfolk over- alt langs banen, og kontakterne og kunderne plejes mens Alonso og Magnussen fræser gennem byens gader.

  I samarbejde med Discovery Travel, Singapore Tourism Board og Singapore Airlines inviterer Børsen Executive Club nu til introduktionsaften i D’Angleterre. Her vil der blive lejlighed til at høre mere om Børsens tur til Singapores Grand Prix senere på året, samt komme helt tæt på Schumachers im- ponerende Ferrari-racer, som vi har parkeret i Palmehaven. Der vil også være indlæg fra Theis Frederik Gronemann fra Ferrariimportøren i Danmark samt Kevin Magnussens manager, Dorthe Riis. Vi har et begrænset antal pladser, så skynd jer at melde jer til.

  HOTEL D’ANGLETERRE
  MANDAG D, 24. MARTS 2014 KL. 17.00 - 19.00
  PRIS: GRATIS, AFBUDSGEBYR PÅ 400 KR.

  OBS! Kontakta mig via PM för anmälningsinformation, jag har ett fåtal inbjudningar att dela ut.  Skärmavbild 2014-03-18 kl. 12.42.28.jpg
   
  2 personer synes godt om dette.
 2. Christian R

  Christian R DYKWIA

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×