Senaste nytt

Scandic Palace Hotel i København vinder to priser ved World Travel Awards 2014

Redaktionen

Medlem
Scandic_Palace_Copenhagen-_hall-_foyer-800x300.jpg

Scandic Palace Hotel i København vandt nyligt to priser ved det prestigefyldte World Travel Awards – populært kaldet “rejsebranchens Oscar”. Scandic Palace Hote vandt priser i kategorierne “Denmark’s Leading Business Hotel” og “Denmark’s Leading Hotel” – hotellet har således vundet priser i de to kategorier hvor det var nomineret og halvdelen af de fire priser der blev uddelt til danske hoteller.

Administrerende direktør i Scandic Danmakr, Jens Mathiesen, udtaler følgende: “Det vigtigste for os er selvfølgelig, at vores kunder er glade for at bo på Scandic Palace Hotel. Men når det er sagt, er vi utrolig stolte af de to World Travel Awards. Det er rejse- og turismebranchen selv, der står bag udvælgelsen, så priserne viser, at vores arbejde for at gøre Scandic Palace Hotel til et topklassehotel både for private- og forretningsgæster har båret frugt.”

Scandic Palace Hotel er med sin beliggenhed på Rådhuspladsen et af Københavns mest centralt beliggende hoteller, i gåafstand fra bl.a. Tivoli og Strøget. Hotellet der har 169 værelser, fra Economy værelser til en Presidential Suite, har blandt andet en tagterrasse med udsigt over det indre København.

Læs mere »
 
Toppen