Senaste nytt

SAS lancerer nyt livsstilskoncept for erfarne rejsende – “We Are Travelers”

Redaktionen

Medlem
SAS-We-Are-Travelers-Titelbild-800x3001-564x211.png

“Det at rejse er en livsstil for mange skandinaver, vi rejser gerne og ofte og det er en vigtig del av vores selvopfattelse. Vi i SAS kender livsstilen godt eftersom vi selv er en del af den.” Sådan beskriver Stefan Hedelius, Vice President Brand & Marketing, SAS nye markedskoncept som blev lanceret i dag og handler om at lyfte den erfarne rejsende frem.

“We Are Travelers” er et langsigtet koncept der handler om at vise at SAS skal være det naturlige valg for dem der rejser meget i Skandinavien. Det bygger på indsigt i de positive følelser der forbindes med at flyve og hvordan man hos SAS kan og vil forstærke den glæde. Man vil også fremhæve at personer der rejser meget stiller høje krav til rejsens smidighed og effektivtet. Som hjælp har man eksempelvis anvendt kundeundersøgelser og fokusgrupper.

- Dem der rejser meget forbinder flyet med så meget mere end bare transport. Det handler om et afbræk fra hverdagen og forventningen om at man er på vej afsted, uanset om man rejser med jobbet eller mod nye ferieoplevelser. Vi rejser for at være en del af en større verden, for at føle os vigtige og nødvendige og for at vokse som mennesker, siger Stefan Hedelius.

I konceptet vil man fremhæve kunder såvel som medarbejdere med portrætter og der bliver en stor spredning i de manger profiler og personligheder. Konceptet vil kunne ses i TV, som print, online, som udendørsreklamer og i SAS egne kanaler.

Følgende rejsende vil figurere: Lou Brundin, Professor/Overlæge på Karolinska Institutet (SE). Peter Amby, Gallerist i Last Resort Gallery (DK). Kjetil Trædahl Torhsen, Grundlægger af Snøhetta (NO). Tiril Sjåstad Christiansen, Freestyle Skier (NO). Jesper Kouthoofd, Grundlægger af ACNE og Teenage Engineering (SE).

Man vil også kunne følge følgende SAS ansatte: Camilla Mørkholm Bjerke, Kaptajn (NO). Stefan Jacobsson, Pilot (SE). Karianne Hassel, Purser (NO). Anna Sofie Larsson, Air Hostess (DK). Alexander Sveen, Air Host (NO). Sofie Asp, Air Hostess (SE).


SAS We Are Travelers

Læs mere »
 
Toppen