Senaste nytt

SAS åbner fast track for indenrigspassagerer på Arlanda

Redaktionen

Medlem
SAS-Fast-Track-800x300.jpg

Den 1. september kommer en længe ventet nyhed for dem der flyver indenrigs i Sverige. SAS åbner en fast track gennem sikkerhedskontrollen på Stockholm Arlanda terminal 4 der bliver tilgængelig for rejsende med Guld- eller Diamantkort i EuroBonus eller med billet i SAS Plus.

Fast track-kanalen er beliggende mellem terminal 4 og SkyCity og er således ikke sammenkoblet med den ordinære sikkerhedskontrol der ligger ovenfor de store trapper fra afgangshallen. Kommer man eksempelvis med bus eller taxi til terminal 4 går man til højre og tager rullebåndet op mod SkyCity og finder fast track sikkerhedskontrollen rundt om hjørnet. Sikkerhedskontrollen er med andre ord placeret perfekt for dem der ankommer med et internationalt fly fra terminal 5.

- Det er rigtigt dejligt at vi nu kan tilbyde Fast Track til vore rejsende som flyver indenrigs fra terminal 4 på Arlanda. Vi ved at vores kunder sætter pris på tidsbesparende tjenester og der har været en stærk efterspørgsel efter en Fast Track fra vores hyppige rejsende. Med et godt samarbejde og god hjælp fra Swedavia har vi nu fået det på plads, siger Snorre Andresen, Produktchef i SAS.

I Sverige findes der SAS Fast Track i to lufthavne for både inderigs- og udenrigspassagere, på Stockholm Arlanda og Göteborg Landvetter. I Danmark findes der Fast Track i Københavns Lufthavn, i Norge findes der Fast Track i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Læs mere »
 
Toppen