Senaste nytt

Qatar Airways har åbnet deres nye business lounge i Doha

Redaktionen

Medlem
Efter en del forseninger har Qatar Airways nu åbnet deres nye business lounge i Dohas nye Hamad lufthavn. Loungen der har fået navnet Al Mourjan er på mere end 10.000 kvadratmeter og strækker sig over to etager med plads til 1000 besøgende. Til sammenligning svarer arealet til 10 olympiske svømmebassiner.

Blandt faciliteterne kan der nævnes flere forskellige madalternativer, alt fra enkel fingermad til en rigtig restaurant, private hvilerum, familieområder og legerum til børn med blandt andet PlayStation og en F1-simulator. Dessuden findes der bederum, rygerum, toiletter og badefaciliteter.

For besøgende der vil arbejde findes der et business center med konferencerum, computere med internetadgang, scannere og printere. Rundt i loungen findes der det som Qatar Airways har valgt at kalde “executive seating” med informationsskærme, læselamper og stikkontakter.

Midt i loungen findes en stor pool der måler 15×7 meter, lige under den store spiraltrappe, der er oplyst med lyseffekter i vandet og omringet af fire store lysekroner. Poolen og de forskellige effekter skal være med til at skabe ro og harmoni hos loungens besøgere.

Al Mourjan Lounge er til rådighed for passagere som rejser med Qatar Airways eller et andet flyselskab i Oneworld på enten business class eller første klasse. Pt benyttes loungen også til førsteklassepassagerer indtil Al Safwa First Class Lounge åbner senere i år. Passagerer som rejser på økonomiklasse med Oneworld Sapphire eller Emerald-kort henvises dog til en anden lounge.

Totalt bliver der 16 forskellige lounger i lufthavnen, inklusive ankomstlounger, transitlounger og tredjepartslounger samt en lounge for børn der rejser alene.


Qatar Airways Al Mourjan Business Lounge, Doha


Qatar Airways Al Mourjan Business Lounge, Doha


Qatar Airways Al Mourjan Business Lounge, Doha


Qatar Airways Al Mourjan Business Lounge, Doha


Loungerne i Doha

Læs mere »
 
Toppen