Senaste nytt

Nyt luksusresort i Chiang Mai

Redaktionen

Medlem
ChiangMai-800x300-564x211.jpg

North Hill City Resort er navnet på det 5-stjernede boutiquehotel, som åbner sine døre den 15. august.

Det 42 værelser store hotel byder på sofistikerede og moderne rammer, både for feriegæster og forretningsrejsende. Beliggenheden er god, kun 20 minutter fra lufthavnen.

Det nye hotel har blandt andet en flot pool, adgang til en 18-hullers golfbane og ikke mindst kan man se over mod templet Doi Suthep, en af områdets flotteste attraktioner.
Alle værelser har gratis wi-fi, kæmpe fladskærms-TV med de gængse internationale kanaler, luksussenge med det fineste sengetøj og så er morgenmaden inkluderet i prisen.

For dig der vil være lidt aktiv på ferien er der et nyt fitnesscenter, der er mulighed for at spise fra tidlig morgen til sen aften, et barbequeområde, en business lounge hvis man lige skal få lidt fra hånden og noget du ikke finder hver dag på et hotel i Thailand: en cigarlounge, som her går under navnet The Vivace Lounge.

ktONgTGFo3sFFOAl8RzrmFny1XV8VENV-l-G_lYZTBaR8nWVk9Ni0XbWu6asPkyDdr8vEDyMCu5YFNEcvaTSOZd-pJuVd8CaEwgXIQ6-tnbiDBv89M-Tiyf3wwtUYdNsyI1IlWSSbvDMXcZjgfBIk_yCz0LlynO4cQ=s0-d-e1-ft


North Hill City Resort har desuden sin egen økologiske køkkenhave, hvor hotellets kokke henter friske grøntsager og krydderurter. Som gæst er du velkommen til at deltage, en sjov mulighed for at se hvordan de høstede råvarer til sidst ender på din tallerken.

dDBuz-wfyewHk5y2S_QLJEAVxy5qzuh8Uji4b_vRkR1MFlQAq2MTTFNsF4NfntrbYGL9Bi_4B-0oDdOxYqP2UVLZWl77ie5xxD6mSfWF0CBS4xGkPESXx7M7N9fjnz7eVyZaYqhsDmpcQAo2ICPu3krdfnYNtcriwCo=s0-d-e1-ft


Chiang Mai er en af danskernes favoritter i Thailand. Har du hoteltips i området du vil dele med os – gør det gerne i vores forum.

Læs mere »
 
Toppen