Senaste nytt

Mød verdens yngste guldmedlem

Redaktionen

Medlem
hilda-square2-800x300.jpg

Hun blev født i lørdags og er allerede EuroBonus Guldmedlem. BusinessClass har mødt Hilda Björnström, datter af en af BusinessClass-grundlæggerne, der allerede har nået guldniveau.

Martin fortæller at Hilda blev en overraskende men længe ventet fødselsdagsgave i lørdags. Efter fødslen registrerede han Hilda i SAS EuroBonus, præcis som han gjorde med sin ældre datter, men valgte også at give hende et guldmedlemsskab, en mulighed som SAS EuroBonus Diamantmedlemmer har. Nogle dage senere var det på plads.

Vi spørg Martin hvorfor han valgte at gøre det.

– Det er meget værdifuldt når man har en lille med sig på rejsen. Da Hilda nu har sit eget guldkort får hun også glæde af fordelene når hun rejser alene med de to hold bedsteforældre der bor hhv. en times flyvning nord og syd for hjemmet i Stockholm, fortæller Martin.

Og hun får naturligvis præcis de samme fordele som alle andre EuroBonus Guldmedlemmer.

– Guldmedlemsskabet gør at Hilda får mulighed for at medbringe mere bagage, giver adgang til lounger rundt i verden og sørger for at hun slipper for at stå i kø i sikkerhedskontrollen, siger Martin der har været Guldmedlem i EuroBonus de sidste otte år. Til sidst har han dog svært ved ikke at le og tilføjer – ja, og så er det jo faktisk også lidt sjovt.

Også hos SAS lagde man mærke til det nye medlem der havde en fødselsdato der mindst sagt stak lidt ud.

– SAS ringede og ønskede tillykke med den lille ny. De fortalte at Hilda, med bred marginal, er det yngste EuroBonus Guldmedlem nogensinde, formentlig også det yngste Star Alliance guldmedlem, siger Martin.

Niels Lindhe, Chef i SAS EuroBonus byder Hilda velkommen og skriver:
– Vi i SAS Eurobonus er glade for at programmet er attraktivt for mennesker i alle aldre og hilser Hilda varmt velkomment i fællesskabet! Vi arbejder kontinuerligt på at at give attraktive fordele til vores medlemmer og håber og tror at Hilda kommer til at sætte pris på dem.

BusinessClass-redaktionen lykønsker familien Björnström med den nytilkomne!

Link: Martin fortæller om Hilda i BusinessClass forummet

Læs mere »
 
Toppen