Senaste nytt

Londons første skyskraber hotel er åbnet

Redaktionen

Medlem
I begyndelsen af maj åbnede et af Londons mest efterspurgte hoteller, beliggende i den 306 meter høje bygning The Shard der er designet af Renzo Piano, den nu højeste bygning i Vesteuropa. Hotellet er Shangri-Las første i Storbritannien og optager etagerne 34-52.

Hotellet har i alt 202 værelser og suiter, samtlige har udsigt over London. Ifølge Shangri-La er værelserne desuden blandt de større i London med 42 kvadratmeter i gennemsnit. Designet er opbygget med traditionel kinesisk kunst i en moderne vintage stil. Alle værelser har desuden “Shangri-La Bed” med en speciel konstruktion der følger kroppens konturer. Badeværelserne har gulvvarme og er klædt i marmor med toiletprodukter fra Acqua de Parma. Alle gæster der bor i suiter har adgang til butlere.

Det kinesiske tema findes også i hotellets tre restauranter der har fået navnene Tīng, Láng og Gŏng. Tīng er hotellets hovedrestaurant med en blanding af lokale retter og autentiske asiatiske specialiteter. Láng er et konditori og bageri med Shangri-Las signaturbagværk, mens Gŏng er hotelbaren, Londons højest beliggende champagne og cocktailbar, beliggende på øverste etage, etage nr. 52.

På øverste etage findes også et døgnåbent fitnesscenter samt Londons højest beliggende pool.

På 34. etage findes hotellets event-etage med tre eventrum med plads til mellem 10 og 140 gæster, samtlige med udsigt mod Themsen. Det er også muligt at booke hele etagen der i så fald har plads til 200 gæster.

Hotellet blev åbnet højtideligt med en traditionel asiatisk løveceremoni efterfulgt af Londons borgmester Boris Johnson der klippede et bånd over.


Shangri-La Hotel At the Shard – Sky Lobby


Shangri-La Hotel At the Shard – City View Room


Shangri-La Hotel At the Shard – Gong Bar


Shangri-La Hotel At the Shard – Ting Restaurant


Shangri-La Hotel At the Shard – Events Lobby


Shangri-La Hotel At the Shard London

Læs mere »
 
Toppen