Senaste nytt

Kloden rundt med Four Seasons

Redaktionen

Medlem
4s_jet_maldives-06746-800x300-800x300-564x211.jpg

Har du nogensinde drømt dig væk til en rejse, hvor du suser kloden rundt i dit eget fly, ser den halve verden og bor på luksushoteller?

Nu kan drømmen blive til virkelighed, da Four Seasons tilbyder et nyt koncept, hvor du flyver i dit eget Four Seasons-fly med alle tænkelige faciliteter om bord fra den en by til den næste – og undervejs overnatter du naturligvis kun på Four Seasons-hoteller.

Prisen starter fra ca. 1,5 millioner kroner, men så kan du også vælge mellem tre forskellige ruter: Culinary Discoveries, International Intrigue og Extraordinary Adventures. Lad os kigge på, hvad man får for pengene:

Culinary Discoveriese er en tre uger global ekspedition, udviklet sammen med danske stjernekokken René Redzepi fra restauranten Noma. Rejsen er et eventyr hvor du møder folk, oplever steder og restauranter i den gastronomiske topliga. Inspiration, dufte og smage fra verdens komfurer og forskellige madkulturer i Asien og Europa. De byer man besøger er Seoul, Tokyo, Hong Kong, Chiang Mai, Mumbai, Firenze, Lissabon, København og Paris. “Når du tager ud på dette eventyr er det for at opdage de byer og kulturer, som har dannet grunden for de store køkkeners smage og dufte” skriver Four Seasons i en pressemeddelelse.



“Jeg har altid elsket at rejse, at opdage verdens fantastiske mangfoldighed hvad gælder smage, dufte og forskellige måder at lave mad på” siger René Redzepi. “Vi har virkelig gjort os umage for at lave et program, hvor gæsten oplever unikke restauranter og gastronomiske oplevelser – og ikke mindst får en rejse han eller hun aldrig glemmer”.

Foruden de eksklusive restauranter man besøger undervejs, kigger man forbi lokale markeder og madproducenter, vingårde og en masse andet fra den gastronomiske verden – og når man så mæt af oplevelser og alt det gode man har spist og drukket har brug for et hvil – ja så checker man bare ind på sit luksushotel for natten.



Rejsan “Global Getaway” har lidt andre oplevelser på programmet. Her er mindre kniv og gaffel og lidt mere action og lidt vildere eventyr i Singapore, Koh Samui, Dubai, Budapest, Nice, Lissabon, Nevis, Bogota og Miami.

Programmet er omfattende, men lad os nævne f.eks kamelridning, forskellige naturreservater, en tur i en Ferrari på en F1-bane…og meget mere.



Den tredje mulighed er at komme med på “International Intrigue” hvor man kommer forbi Seattle, Kyoto, Beijing, Maldiverne, Serengeti, Budapest, St. Petersburg, Marrakech og Boston i løbet af de 24 dage rejsen er på. På listen over oplevelser finder vi f.eks en privat fremvisning af et unikt microbryggeri i Seattle, en tur ind i det mest hellige i templet Kokedera i Kyoto, privat middag på den kinesiske mur, natsnorkling på Maldiverne, skildpaddesafari og meget mere.



“Dette er rejser for dem der vil det hele og lidt mere” siger Elizabeth Pizzinato, som er en af hotelkædens topchefer.



Her er en af de maskiner som skal bruges: en unik Boeing 757 med 52 pladser – en af maskinerne i Four Seasons Private Jet-flåde.

Her på redaktionen overvejer vi at spørge om lidt ekstra feriepenge eller en bonus til jul for at kunne tage med…

Hvis du havde pengene og tiden til det, kunne du overveje sådan en rejse? Eller har du andre luksus-rejsedrømme du hellere ville starte med?

Læs mere »
 
Toppen