Senaste nytt

KLM til afrikanske Windhoek

Redaktionen

Medlem
wikasgtwgtg8d0tnedwe-564x211.jpg


I dag flyver KLM til elleve destinationer i Afrika og snart føjes en tolvte til rutenettet. Fra og med den 30. oktober kan rejsende komme tur-retur til Windhoek i Namibia, som ligger i den sydvestlige del af Afrika.

Den nye rute er en forlængelse af den nuværende rute mellem Amsterdam og Luanda i Angola, hvor man mellemlander inden turen går videre til Windhoek. Afgange mod Luanda og Windhoek sker på tirsdage, fredage og søndage.

– Vi bestræber os hele tiden på at udvikle vort rutenet, for at tilbyde vores kunder så interessante rejsemål som muligt. Udover Windhoek har vi i 2016 udvidet vort interkontinentale rutenet med fire nye destinationer: Salt Lake City og Miami i USA samt Colombo i Sri Lanka og Astana i Kazakstan, siger Paul Terstegge, nordisk chef for Air France-KLM, i en pressemeddelse.

Namibia er et økonomisk og politisk stabilt land som med sin fantastiske natur tiltrækker mange turister. Noget af det smukkeste er sandbjergene i Namib-ørkenen, som er verdens ældste ørken, samt flere yderst smukke naturreservater og strande. Windhoek er Namibias hovedstad som er kendt for at være en overraskende moderne og tilmed grøn by midt i ørkenen, med et bredt udvalg af kulturelle og kulinariske eventyr.

Læs mere »
 
Toppen