Kære medlemmer!

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 7 April 2017.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  Her kommer nogle nyheder og opdateringer fra os, som arbejder med at gøre BusinessClass endnu bedre.

  TRAFIK/ FORUMAKTIVITETER

  Trafikken er stabil og god på alle vores sites – mest vokser vi faktisk lige nu i Norge og det er da sjovt at følge med i. En meget stor del af aktiviteterne på BusinessClass sker inde i vores forum – tak for det! Vi er nu oppe på formidable 30.000 tråde og 550.000 indlæg, gav vide hvornår vi rammer millionen?

  PARTNERE / ANNONCER

  Mange har set de nye bannerannoncer fra Emirates på BusinessClass.se. Vi er glade for at atter kunne byde annoncører og partnere velkommen her på BusinessClass. Ja de er lidt store, men vi arbejder på at kunne tilpasse nogle nye annonceformater som passer bedre ind i f.eks forumet. Hvis du klikker på en annonce og besøger en af vores partnere bliver vi naturligvis glade: det er indtægter fra annoncering og andre aktiviteter, som gør at vi kan holde dampen oppe. Og nu hvor vi har dig, kunne vi bede dig om at fjerne AD-block når du besøger BusinessClass? De penge vi kan tjene på annoncevisninger og klik bruger vi til at betale for vores serverkapacitet, til at aflønne vores journalister og så bruger vi penge på udvikling af siterne og kommende tjenester. Så væk med AD-block, tak [​IMG]

  HOTEL

  Vi ved, at de fleste som er her på BusinessClass rejser meget, og vi ved også, at I overnatter forholdsvis meget på hotel. Vi ville påskønne, hvis du kiggede forbi vores hotelsektion næste gang du skal ud at rejse – måske falder du over et supertilbud? Lige som med annonceringen på sitet er hotelsektionen er måde for os at tjene penge, penge vi bruger til at holde tingene oppe og til at kunne udvikle sidernes indhold og funktionalitet. Selv om du ikke bestiller men kun kigger forbi er en hjælp. Hvis det skulle ske, at det tilbud du finder hos os er det samme, som på en anden hotelside, må du naturligvis gerne vælge at bestille gennem os. Mange tak herfra.

  GURU

  Vi har nu næsten accepterede 500 bud inde i FLIGHT UPGRADE GURU, og det handler både om bud for bonuspoints og for cool cash. Det er fantastisk, og vi er hvad vi ved det eneste sted, hvor man kan finde denne information. Men: det kan naturligvis blive endnu bedre, så bliv endelig ved med at dele med dig af dine data og erfaringer, og hjælp specielt gerne med data fra andre flyselskaber end SAS.

  FORMEL 1 I SINGAPORE

  I september sker et helt særligt event som vi tidligere har fortalt om i Singapore, og det lader til, at det vil blive sidste gang i lang tid, at man kører Formel 1 i byen. Vi er et par stykker som har meldt os på til dette unikke event, men vi håber naturligvis, at flere kommer med! Priserne vil sandsynligvis stige støt fra nu af, så se hvilken pakke som passer dig bedst og meld dig på så hurtigt du kan. Læs mere her http://www.businessclass.dk/officielt-businessclass-event-formel-1-singapore/

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×