Air France lancerer privatjet til og fra Paris CDG

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 5 August 2014.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  Hos Air France er der for alvor gang i den når det kommer til nye premiumprodukter. Efter at have lanceret nye langdistanceprodukter med bl.a. en helt ny førsteklasse suite er der nu blevet præsenteret endnu en nyhed – muligheden at booke tilslutninger med privatjet i forbindelse med rejser i La Première.

  Det nye samarbejde med firmaet Wijet startede nyligt og medfører at rejsende i Air Frace første klasse La Première, i forbindelse med deres lange rejse, kan booke tilslutninger med privatjet mellem valgfri destination i Europ og Paris Charles-de-Gaulle lufthavnen. Tjenesten tilbydes mellem Paris og totalt 1200 lufthavne i Frankrig og Europ med en flyvetid på op til to timer og 30 minutter.

  Flyet der anvendes er en Cessna Citation Mustang. Flyet har fire lædersæder hvoraf de to kan lægges ned til 140 grader hvis man vil have lidt hvile under sin rejse. Ombord serveres alkoholholdige såvels som alkoholfrie drikkevarer samt fransk bagværk eller en frokost anretning afhængig af flyvetid og tidspunkt på døgnet. Desuden findes der aviser, magasiner, tablets og gratis satellittelefon ombord.

  Ved ankomst til Paris mødes man af en personlig assistent og transporteres i limousine direkte til det ventende fly, mens personalet tager hånd om indcheckning og bagage. Pas- og sikkerhedskontrol er også optimeret for at skabe en smidig transfer. Hvis man har længere tid i lufthavnen er man naturligvis velkommen til at vente i La Première-loungen i terminal 2E.

  Tidstabellen for privatjetten tilpasses for at skabe optimal transfertid på Charles-de-Gaulle, men det er også muligt selv at bestemme.

  Ifølge Air France er denne tjeneste 40 procent billigere end hvad konkurrenterne tilbyder. Billetprisen starter ved 2400 euro inklusiv skatter per time for en tur- og returrejse. Prisen er per fly, dvs. for op til fire passagerer.

  Passagerer der booker Air France privatjet tjener desuden point i Flying Blue.

  Tjeneste er i første omgang tiltænkt passagerer i første klasse, men medrejsende i business class er også velkomne ombord.

  Air France anbefaler at man booker hos den dedikerede La Première-booking, men tjenesten kan også bookes via rejsebureau eller valgfrit Air France bookingkontor.

  [​IMG]
  Air France privatjet


  [​IMG]

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×