Air Canada har åbnet deres nye lounge i London Heathrow terminal 2

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 5 August 2014.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  Yderligere et flyselskab er nu flyttet over til terminal 2 på Heathrow hvilket indebærer at der også er åbnet endnu en nu lounge. Denne gang er det Air Canada som i sidste uge åbnede deres nye Maple Leaf-lounge i terminal 2. Til efteråret bliver denne lounge yderligere et alternativ for passagerer som rejser med SAS fra Heathrow.

  Den nye lounge er beliggende i satellitfingeren der formelt kaldes Terminal 2B. Tanken fra BAA og Star Alliance side er at satellitfingeren, Terminal 2B, fortrinsvis skal anvendes til interkontinentale afgange mens hovedterminalbygningen, Terminal 2A, primært skal anvendes til afgange med destination i Europa. Det er dog muligt at gå imellem de to bygninger via en underjordisk korridor, dog er det ikke så meningsfuldt hvis ikke man har masser af tid.

  Loungen er indrettet med et canadisk design der skal opfattes som moderne og inspirerende sådan at det skaber et sted hvor rejsende kan koble af, hvile og forberede sig til til en lang flyvning. Det er designfirmaet dialogue 38 som har designet loungen, det samme design firma som tegnede den nye Air Canada Maple Leaf-lounge i Frankfurt lufthavn.

  Loungen er 700 kvadratmeter stor og opdelt i flere forskellige sektioner.

  For dem der vil have noget at spise findes der en madstation hvor man kan bestille forskellige måltider der tilberedes af en kok mens man venter. Ved siden af findes en bar med bland andet canadisk Mondon-øl fra fad, samt et stort udbud ad vine, øl og spiritus. Der findes også et bistroområde hvor man selv har mulighed for at vælge mellem forskellige kolde og varme retter.

  I Quite Zone findes tre hvilestole med egen TV-skærm, USB-stik og Sony støjreducerende-høretelefoner. Bruserummene er udrustet med regnvejrs-brusere og har tillige indbygget afslappende musik.

  Hvis man vil arbejde i loungen findes der er businesscenter med Dell-computere med internetadgang, farveprinter og scanner. I hele loungen findes der gratis trådløst internet.

  Loungen er indrettet med canadisk kunst. blandt andet er der produkter fra 2Loons i Toronto, glas fra Accura Glass i Ontario og lamper fra Frank Gehry.

  London Heathrow er Air Candas størset internationale hub udenfor Canada med 77 flyvninger per uge. Otte destinationer trafikeres fra Heathrow.

  Loungen er åben dagligt mellem 06:00 og 22:00.

  [​IMG]
  Air Canadas nya Maple Leaf Lounge på London Heathrow

  [​IMG]
  Air Canadas nye Maple Leaf Lounge på London Heathrow

  [​IMG]
  Air Canadas nye Maple Leaf Lounge på London Heathrow

  [​IMG]
  Air Canadas nye Maple Leaf Lounge på London Heathrow

  [​IMG]
  Air Canadas nye Maple Leaf Lounge på London Heathrow

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×