Senaste nytt

Air Canada flyver Dreamliner til København oktober-december 2014

Redaktionen

Medlem
Nu begynder endnu et flyselskab at trafikere Skandinavien med den populære Boeing 787 Dreamliner. Denne gang er det Air Canada, der i perioden fra 26. oktober til 31. december 2014 anvender Dreamlineren på ruten mellem København og Toronto, en rute hvor der normalt anvendes Boeing 767-300ER.

Ruten trafikeres med tre klasser ombord – economy class, premium economy og business class. Alle med Air Candas nyeste kabineprodukter.

Fra København afgår flyet på onsdage, fredage og søndage. Afgang fra København er kl. 12:15 med ankomst i Toronto kl. 14:30. I modsat retning afgår flyet på tirsdage, torsdage og lørdage. Afgang fra Toronto kl. 21:20 og ankomst i København kl. 10:35

Air Canadas Business Class på Boeing 787


Air Canada har en 1-2-1 konfiguration i sin business class på Dreamlineren hvilket giver alle passagerer direkte adgang til midtergangen uden at skulle kravle over en anden passager. Sæder bliver når det lægges ned helt fladt med 80 tommers benplads og en bredde på 21 tommer. I praksis indebærer dette en seng der er 203 cm. lang når sædet er lagt helt ned. Sæder tilbyder også indbygget hoved- og nakkemassage.

Foran sædet findes en trykfølsom skærm på 18 tommer og ved hvert enkelt sæde er der en stikkontakt og et USB-stik.

På Air Canadas Dreamliner findes der kun 20 sæder i business class fordelt på fem rækker.


Air Canada Boeing 787 Dreamliner Business Class


Air Canada Boeing 787 Dreamliner Business Class


Air Canada Boeing 787 Dreamliner Business Class

Air Canadas Premium Economy på Boeing 787


Air Canadas Premium Economy er placeret lige bag business class og består af tre rækker i en 2-3-2 konfiguration, i alt 21 sæder.

Sædet er både større, bredere og tilbyder mere benplads end normal economy class. Benpladsen er 38 tommer (96,5 cm) i mod 31 tommer i economy class. Sædebredden er 19,5 tommer (49,5 cm.). Sædet kan lænes betydeligt længere tilbage end på økonomiklasse og har også en justerbar nakkestøtte.

Foran sædet findes der en trykfølsom skær på 11 tommer der tilbyder et stort udvalg af underholdning. Hver enkelt sæder har også en stikkontakt og et USB-stik.

I premium economy indgår også bedre mad, gratis vind og avec til maden samt et varmthåndklæde. Ombord får man også en pude, et tæppe samt en toilettaske. Før afgang tilbydes en separat indcheckningsdisk, prioritet ved ombordstigningen og efter landing får den indcheckede bagage prioritet.


Air Canada Boeing 787 Dreamliner Premium Economy


Air Canada Boeing 787 Dreamliner Premium Economy

Air Canadas Economy Class på Boeing 787


Economy Class på Boeing 787 Dreamliner har en 3-3-3 konfiguration og strækker sig fra række 18 til og med række 32 og rummer totalt 210 sæder. Benpladsen er 31 tommer (79 cm)) og sædebredden lige over 17 tommer (43 cm).

Hver enkelt passager har en egen trykfølsom skærm på 8,9 tommer der rummer flere hundrede timers underholdning og musik samt spil og information om flyvningen. Ved sæderne findes der også stikkontakter og USB-stik.

På economy class serveres der et varmt måltid og til drikkevarer, vin og andre alkoholholdige drikkevarer er inkluderede i billetprisen.


Air Canada Boeing 787 Dreamliner Economy Class


Air Canada Boeing 787 Dreamliner Economy Class

Læs mere »
 
Toppen