Senaste nytt

Accor åbner to nye hoteller i det centrale London

Redaktionen

Medlem
Ibis Styles Piccadilly Circus og MGallery Leicester Square er navnene på de to nye hoteller. Begge hoteller er beliggende så centralt som det kan lade sig gøre i den brittiske hovedstad, henholdsvis i shopping- og fornøjelsesdistriktet West end med Picadilly circus og Leicester Square lige om hjørnet.

Ibis Styles Piccadilly Circus kommer til at ligge i Trocadero-komplekset ved Picadilly Circus og forventes at åbne i år 2017 efter en omfattende renovering af bygningen. Hotellet får 583 værelser med et specielt Londondesign der skal afspejle den farvestærke hovedstad med dens styrke og energi i kombination med Ibis Styles eget designkoncept. Ibis Styles bygger på Accors budgethotelkæde men hotellerne har en højere standard og et finere design.

MGallery Leicester Square vil være at finde i det smukke Victory House, med udsigt over det store torv Leicester Square. Hotellet forventes at åbne i år 2016 og vil være indrettet med 80 værelser i boutiquestil. MGallery er Accors kæde af boutiquehoteller som alle har et eget unikt design og derfor også en helt speciel atmosfære.

Læs mere »
 
Toppen