Senaste nytt

10 av New Yorks bedste hoteller

Redaktionen

Medlem
1_Manhattan_New_York_City-800x300-564x211.jpg

New York, New York.

Indenfor rejsebranchen er der mange, som kalder New York for en af de mest populære destinationer i Skandinavien – vi rejser nemlig virkelig meget hertil, og at snuppe en tur til The Big Apple kan man jo lige så godt som en tur til Stockholm eller Oslo – prisen er efterhånden i et leje hvor de fleste kan være med. Og vi rejser til denne fantastiske by for at shoppe, spise, forlyste os og en masse andet.

Mange vil gerne se tyren ved Wall Street, nogle vil stå på Times Square, nogle vil se et show på Broadway – men fælles for alle besøgende er at de kan vælge mellem et kæmpe udvalg af hoteller. New York har fem bydele eller boroughs (Brooklyn, Queens, Manhattan, The Bronx og Staten Island) men de fleste vælger at bo på Manhattan.

Og det er også på Manhattan vi finder alle hoteller i denne oversigt: nogle af byens bedste 5-stjernede hoteller. Ikke billige, og det er hoteller på Manhatten ikke i forvejen. Men…man har vel lov til at drømme lidt?

The Surrey (9.4) (Ratingen er et gennemsnit fra gæster på hotellet og kommer fra hotelsektionen. 10 er det maskimale)

Dette er en forholdsvis ukendt adresse blandt byens tophoteller. Hotellet ligger i et hus fra 1926 på elegante Upper East Side på Manhattan. The Surrey ligger optimalt for dig som vil bo tæt Central Park og nogle af byens bedste museer og gallerier – The Met og Guggenheim er nogle af dem.


The Surrey, New York


Dette klassiske hotel har været adressen for mange New York-kendisser og profiler som John F. Kennedy, Bette Davis og den franske skuespillerinde Claudette Colbert. Hotellet har måske New Yorks bedste service og ikke mindst nogle af byens flotteste værelser og suiter – og så er der desuden Michelin-restauranten Café Boulud, som har fokus på retter fra det franske køkken.

Se flere billeder og bestil dit værelse her

Lotte New York Palace (9.1)

Her kombinerer man nyt og gammelt, og Lotte gennemgik i øvrigt for ikke lang tid siden en opgradering til 2016-standard. Huset som hotellet ligger i blev bygget i 1882, eller skal vi ike hellere sige paladset – det er en meget imponerende bygning, inspirereret af paladset Palazzo della Cancelleria i Rom.


Værelse på Lotte New York Palace


Dette legendariske New York-hotel har hele 909 værelser og suiter, og en række restauranter og andre spændende kulinariske muligheder. Under hotellets berømte store trappe (du skal bare google grand staircase lotte hotel så ser du) ligger en fin cocktaillounge, og der er også en bagerbutik med både brød og kager til salg på Lotte. Spaafdelingen holder høj standard og der også et fitnesscenter. Hvis du bestiller dit ophold med et værelse i hotellets høje torn kan du få den optimale udsigt over byen: her er 176 værelser fordelt på 55 etager.

Se flere billeder og bestil dit værelse her

Conrad New York (9.4)

Conrad ligger i området Battery Park City med udsigt over Hudsonfloden. Her er ingen værelser, kun suiter, og hotellet er et godt eksempel på hvordan et luksushotel i New York skal føles. Moderne kunst er til stede lidt hist og her på hele hotellet, så fra tid til anden føler man sig hensat til et galleri – et dyrt galleri. Servicen på hotellet er naturligvis formidabel.



Udsigt over Hudsonfloden – terrassen på Conrad New York



Hvis du bestiller en Hudson River View Suite får du en fantastisk udsigt over floden, og kig gerne forbi hotellets restaurant ATRIO som har fokus på mad og vin fra Middelhavet. Dagen kan med fordel afsluttes i baren Loopy Doopy Rooftop Bar som (som navnet fortæller) ligger på taget. Sjov lille detalje for mænd: hotellet har sin egen barbershop i typisk amerikansk stil, så hvad med at få studset håret og overskægget lidt?

Se flere billeder og bestil dit værelse her

The Knickerbocker (9.4)

Dette er et hotel i hotellernes superliga i byen. Det ligger ved Times Square og har en spændende historie. Her har politikere rottet sig sammen mod hinanden, filmstjerner blevet opdaget i baren, forretningsfolk købt og solgt imperier og så har man serveret mange mange Dry Martinis -hotellet siger nemlig, at det var på dette hotel at denne cocktail blev fundet på. Det røde murstenshus blev bygget i 1906 i den byggestil man plejer kalde for beaux-arts, en flot og ornamenteret stil man også kan se hvis man kommer forbi togstationen Grand Central i New York.


The Knickerbocker – ikonisk hotel i New York


The Knickerbocker har 330 fine værelser og suiter – mange af dem har af naturlige grunde lækker udsigt over Times Square. Indretningen er klassisk og så er det forholdsvis højt til loftet i mange av værelserne – det giver en ekstra dimension til hele oplevelsen. Hotellets restaurant hedder The Knick, og her er det stjernekokken Charlie Palmer, som bestemmer hvad der skal være på menukortet. Man serverer “american cuisine” så her kan du helt sikkert få en stor steak, en ordentlig burger eller et stykke cheesecake. Man har også en café som hedder Jakes i stueetagen. Det kan være godt at vide, når man ikke gider flere Starbucksbesøg (der er i øvrigt næsten 200 Starbucks på Manhattan). Vi skrev jo om gode barer på tagterrasser her for et stykke tid siden på BusinessClass,her glemte vi måske at nævne Knickerbockers bar St Cloud – som ligger netop på taget af huset.

Se flere billeder og bestil dit værelse her

The St Regis New York (9.4)

I mere end 100 år har St Regis New York været en symbol for god stil og luksus i byens Midtownområde. Hotellet ligger på den dyre adresse Fifth Avenue, i hjertet af New Yorks dyreste shoppingområde, men også tæt på mange forlystelser og kulturelle tilbud. St Regis er for mange det bedste hotel i byen. Det er ikke det mest moderne hotel i byen, og heller ikke det mest hipsteragtige, men et af de mest klassiske og med en generel atmosfære man bedst kan beskrive som New York Chic.


Lobbyen på St Regis New YorkHotellet ser imponerende ud allerede udefra. Når man så kommer ind befinder man sig i en stor lobby i marmor, flot møbleret og med rig brug af bladguld. Fra loftet hænger store lysekroner, og det føles lidt som at komme ind i et slot. Et superhotel med ekstrem luksusfølelse.Se flere billeder og bestil dit værelse her

Langham Place New York Fifth Avenue (9.3)

Dette hotel ligger også på Fifth Avenue og i Midtown. Langham Place New York skal du vælge, hvis du vil bo i spadsereafstand til f.eks Central Park, Rockefeller Center og alle forlystelser på Broadway. Hotellet er en skyskrabe, bygget i kalksten og 57 etager højt. Et meget elegant hus med den ægte følelse af storbyhotel.



Langham Place New York på Femte Avenyn

Værelserne og suiterne holder naturligvis høj klasse på dette lækre hotel, og hvis du sover i en svensk Dux-seng derhjemme vil du føle dig som hjemme. Badeværelserne er store, næsten udelukkende i marmor og med “regnskovsbrusebade”. Når du bestiller dit værelse, spørg om du ikke kan få et værelse med udsigt over netop Fifth Avenue.
Hvis det ikke er muligt, skal du ikke blive alt for skuffet, de fleste værelser har alligevel en god udsigt over Manhattans skyline, og vinduerne er større end på de fleste hoteller.
Hvis sulten skulle melde sig, kan du besøge hotellets restaurant Ai Fiori, som har fået to stjerner i Guide Michelin. Når du træt i kroppen og med ømme fødder kommer tilbage til dit hotel efter en dag ude i byen, skifter du måske til badkåbe og slippers og forkæler dig selv i hotellets spa.

Se flere billeder og bestil dit værelse her
The Peninsula New York (9.3)

Peninsula ligger også det ved Fifth Avenue, men ved 55. gade. Du kan nemt se hvor det ligger ved at at kigge efter de to kinesiske løveskulpturer som vogter indgangen. De skal beskytte hotellet og gæsterne overfor dårlige energier. Vi tror faktisk det fungerer, da stemningen på hotellet er meget hyggelig og afslappet. På hotellet findes et fint udvalg af barer, restauranter og lounger.



Peninsula New York

Hvis du har et meget godt forhold til din bank, eller måske lige vandt lidt penge i lotto i sidste uge (vi kender ikke prisen, men vi gætter på en hel del penge) bestiller du måske nogle nætter i hotellets Fifth Avenue Suite. Så får du blandt andet en separat stue med plads til ti spisende gæster, stor dagligstue med flot udsigt over Fifth Avenue og dit eget luksuskøkken. Det kan være godt at have, når din personlige kok skal fremtrylle noget lækkert til dig. Hvis du havde tænkt at holde en lille fest mens du er i byen er der lokaler nok: hotellet har fem store function rooms.

Se flere billeder og bestil dit værelse her

The Pierre, A Taj Hotel New York (9.3)

The Pierre åbnede 1930, og er også et af byens klassiske hoteller. Beliggenheden er med udsigt over Central Park.



The Pierre, A Taj Hotel New York

De 189 værelser og suiterna er store, flotte og indrettede i en blanding af nyt og gammelt. Spis noget godt i den italienske restaurangen Sirlo, som i øvrigt har en fornem vinkælder med mange sjældne italienske vine. I baren Two E Bar/Lounge kan du slappe af i en af de magelige lænestole med en Manhattan eller bestille afternoon tea. Les Clef d’Or hedder hotellets conciergeservice, og det man kan er netop hvad servicen hedder: man kan åbne de fleste døre i byen, enten du vil have billetter til en operaforestilling eller måske en af de mest populære musicals.

Se flere billeder og bestil dit værelse her

The Chatwal a Luxury Collection Hotel New York City (9.3)

Dette 5-stjernede hotel midt på Manhattan ligger godt i 44. gade ikke langt fra Broadway, og kun en kort spadseretur fra Times Square.
Det er et fantastisk hotel med art deco-detaljer fra 30erne, og med kun 76 værelser og suiter er oplevelsen forholdsvis intim. Der er både bar og spa på hotellet.



The Chatwal a Luxury Collection Hotel New York City

I huset fandtes tidligare Lamb’s Club, som er en klub for folk som arbejder med eller ved et teater. Klubben blev grundlagt i 1874 og eksisterer stadig. Som en hyldest til den periode har hotellets restaurant Lamb’s Club Bar and Restaurant billeder og en del sjove indretningsdetaljer fra klubbens historie. Spaafdelningen Red Door Spa er ikke så stor, men tilbyder alt man kan ønske sig af afslapning og behandlinger.
Se flere billeder og bestil dit værelse her
The Mark (9.3)

The Mark ligger på en af byens dyreste adresser, på Upper East Side. En ejendomsmægler ville sige, at det ligger lige ved Central Park og Metropolitan Museum.



The Mark på Upper East Side

The Mark tilbyder superflotte værelser i elegante omgivelser, og man tilbyder desuden privat limousineservice til og fra den lufthavn man ankommer til, der er en skønhedssalon (The Frederic Fekkai Salon) og et lille fitnesscenter. Hotellets restaurant hedder The Mark Restaurant by Jean Georges, og her har man fokus på europæiske retter – vi gætter at det oftest betyder med inspiration fra de franske og italienske køkkener. Hotellets flotte bar er åben frem til klokken to om morgenen fra torsdag til lørdag. Den skal vi bestemt huske at kigge forbi næste gang vi er i byen.
Se flere billeder og bestil dit værelse her

Læs mere »
 
Toppen