10 av Berlins bedste hoteller

Diskussion i 'BusinessClass.dk' startet af Redaktionen, 25 November 2016.

 1. Redaktionen

  Redaktionen Medlem

  [​IMG]
  Lige om lidt er der jul igen!

  Mange tager af sted i et par dage op til jul for at få købt julegaver, men en anden vigtig del af rejsen er at få et pusterum fra dagligdagen. Og lad os sige som det er: det er bare lidt sjovere at gå på shopping i butikker og byer man ikke kender så godt. En af de byer mange tager til i november og december for at shoppe, hygge, spise og drikke er Berlin. Udvalget af butikker er gigantisk, og der er nok af kultur, gastronomi og forlystelser på det hele taget.
  En stor fordel ved Berlin er de for at være en hovedstad ret lave priser på hotel. Man får generelt meget for pengene og dette gører sig også gældende for byens bedre hoteller.

  Her er ti af de bedste hoteller i Berlin – alle har naturligvis fem stjerner.

  Das Stue 9.5/10
  Das Stue tilbyder klassisk luksus og en fin central beliggenhed i byen. Hotellet ligger i et hus fra 30erne, hvor vores egen ambassade holdt til huse før man flyttede til sin nye lokation. Så nu ved du hvorfor hotellet har dette pudsige navn – det er en lille hilsen til det dejlige danske sprog. Fra hotellet er det ikke langt til hverken Berlin Zoo, hele Tiergarten eller Siegessäule.
  [​IMG]
  Das Stue – flot indgang

  Patricia Urquiola hedder den spanske arkitekt og designer som har arbejdet med hotellets design. Adressen forlanger lidt ekstravagante udtryk, og det får du bestemt her.Hvis sulten skulle melde sig kan du besøge hotellets restaurant Cinco, hvor Michelinkokken Paco Perez står bag menukortet. Man fokuserer mest på retter fra middelhavsområdet. Der er også et spa på hotellet. (Susanne Kaufmann Spa) Hvis du havde planlagt at bo på hotellet i perioden fra den 1. til den 17. januar, må vi gøre dig opmærksom på, at restauranten vil holde lukket.

  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her  Hotel Adlon Kempinski 9.4/10
  Hotel Adlon Kempinski ligger på en af Berlins dyreste adresser, og listen over kendte og kongelige som har overnatte her er lang. Barack Obama, Dronning Elizabeth af England og Albert Einstein er nogle af dem. Det er et stort hotel med over 380 værelser. Når du bor her på Pariser Platz, har du Brandenburger Tor som nabo, og du er mere eller mindre direkte ved den gamle mur mellem øst og vest.
  [​IMG]
  Hotel Adlon Kempinski ligger lige ved Brandenburger Tor

  Hvis du bestiller et værelse her kan du forvente dig at få et stort værelse med tilhørende marmorbadeværelse – og ofte med en yderst flot udsigt. Hvis penge ikke er et problem bestiler du måske en suite? Så kan du få både pejs, privat boblebad og spisestue på værelset.Hotellet har i øvrigt en stor spaafdeling, to fine barer og tre restauranter. Man arrangerer sine egne byrundturer og naturligvis er der limousineservice til at bringe dig fra eller til lufthavnen.
  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her


  The Regent Berlin 9.4/10

  På dette hotel ligger en af Berlins bedste restauranter. Den hedder Fischers Fritz og har to stjerner i Guide Michelin. Men der er andre gode grunde til at bo her: hele hotellet ånder diskret luksus og god stil. Beliggenheden er ved Gendarmenmarkt i centrum af det gamle Østberlin. På Gendarmenmarkt arrangeres en af Berlins mest traditionelle julemarkeder i perioden fra den 21. november og frem til nytårsaften – så her får du ægte, tysk julestemning lige udenfor døren.
  [​IMG]

  Restaurangen Fischers Fritz på Regent Berlin
  Servicen på hotellet er i topklasse, og når efter en lang dag ude i byen lidt småkold og måske med trætte fødder bare har lyst til at blive forkælet, ja så er det bare om at smutte ned i spaafdelingen eller over til den hyggelige cocktailbar. Hotellet har 156 værelser og 35 suiter. Alle værelser har store, lækre senge og ordentlige skriveborde – en fin detalje. Badeværelserne er holdt i marmor, og nogle af dem har badekar. Regent er et klassisk hotel, hvor alt spiller sammen.
  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

  Pullman Berlin Schweizerhof 9.3/10
  Pullman Berlin Schweizerhof ligger på Budapester Strasse, og da du naturligvis har dit Berlinkort opdateret i hovedet, ved du vi er lidt øst for Kurfürstendamm. Berlin Aquarium ligger skråt overfor. Stilen er minimalistisk og enkel, og et fint eksempel på hvor elegant det kan blive, når tyskere bygger moderne hoteller.
  [​IMG]

  Pullman Berlin Schweizerhof: minimalistisk design

  Værelserne er ikke helt så simple i designet som resten af hotellet, og atmosfæren inde på værelset er hyggelig. Men hånden på hjertet: hoptellets største attraktion er spaafdelingen og fitnesscentret. Her finder du blandt andet en 18 meter lang pool (den længste hotelpool i Berlin) samt tre saunaer, et dampbad og et hamambad. Hotellets restaurant hedder Xxenia, og her kan du spise retter fra middelhavsområdet. Lobbybaren er et populært sted at hænge ud om aftenen, og det er ikke kun gæster fra hotellet som finder vej hertil.
  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

  Sofitel Berlin Kurfurstendamm 9.3/10
  Sofitel ligger i den østlige del af den lange shopping- og altmuligandetgade Kurfürstendamm. Her har du butikker, restauranter og alt andet en storby som Berlin kan tilbyde lige udenfor døren.
  [​IMG]
  Sofitel Berlin Kurfürstendamm

  Kurfürstendamms atmosfære og puls fortsætter inde på hotellet, dette hotel lever dag som nat. Huset som hoteller ligger i er fra 20erne, og man har forsøgt at holde fast i den stil, det gælder både valget af farver og møbler.Hotellets restaurant hedder Le Faubourgin, her sidder du og betragter byens forestilling udenfor vinduerne, eller så tager du over til den magelige lobbybar.
  Der er 311 værelser på Sofitel Kurfürstendamm, alle individuelt indrettede.
  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

  Waldorf Astoria Berlin 9.3/10
  Waldorf Astoria ligger som en del af Zoofenster, en berømt silhuette i Berlin på Hardenbergstrasse. Adressen er meget tæt på Gedächtniskirche og Kurfürstendamm. Selv om Zoofenster er lidt af en attraktion i sig selv, er hotellet det bestemt også. Det strækker sig over 32 etager, der findes et fantastisk spa, og fra mange af værelserne har du udsøgt udsigt over byen. Her er luksus for alle pengene, og servicen kan man ikke sætte en finger på.
  [​IMG]Waldorf Astoria Berlin ligger som en del af højhuset Zoofenster

  Værelserne har præcis den høje standard du forventede dig de skulle have, men hvorfor ikke gå all in og bestille en suite? Så får du nemlig separat stue, i mange af suiterne dit eget lille køkken og nogle har en lille altan. På hotellet forefindes en fin fransk restaurant (Les Solistes by Pierre Gagnaire), en café, en lobbybar og en cocktailbar, og naturligvis er der et spaanlæg (Guerlain Spa) med pool, sauna og dampbad.
  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her
  Grand Hyatt Berlin 9.3/10
  Hotellet ligger på Potsdamer Platz og er kædens første Grand Hyatt-hotel i Europa. Det er godt exempel på hvad Hyatt-kæden kan når man virkelig yder sit bedste, og vi ved man har været god til at vedligeholde og opdatere hotellet jævnligt – det føles virkelig som det flagskibsprodukt det skal være.
  [​IMG]

  Club Olympus Spa på Grand Hyatt Berlin

  Tilbud på hotellet inkluderer tre restauranter og The Grand Club Lounge på 7. etage, men hotellets største attraktion er dog i ClubOlympus Spa & Fitness oppe på taget af hotellet. Her kan du træne, svømme eller bare slappe af. En restaurant vi vil tipse om, er Vox som serverer retter fra mange forskellige dele af verden og sushi. Det er faktisk ikke menukortet som er det bedste ved restauranten med den terasse og bar som ligger ved siden af. Besøg gerne stedet en fredag eller lørdag aften, hvor der spilles livemusik.

  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

  Louisa’s Place 9.3/10
  Louisa’s Place ligger lige på Kurfürstendamm, og er et forholdsvis lille men yderst charmerende boutiquehotell.
  Der er 47 værelser, eller vi skal nok hellere kalde dem for suiter, da de er store, og mange af dem har køkkenfaciliteter. Stilen er feminin og hyggelig.[​IMG]
  Louisa’s Place: hyggeligt boutiquehotel
  Tæt på ligger alt du måtte ønske dig af barer, restauranter og shopping, men hvis du ikke vil forlade hotellet har man en restaurant og en overraskende stor spaafdeling i kælderen. Dette er ikke et stort luksushotel men luksus på en anden måde.

  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

  The Mandala Hotel 9.2/10
  Vi er ikke langt fra Potsdamer Platz. Denne del af Berlin var byens hjerte frem til anden verdenskrig og opdelingen i øst og vest, og vi ser det som et tegn på nyt liv til området, at et hotel som Mandala vælger at åbne her. Mandala er et lækkert hotel med en meget grøn profil, det kan man fornemme så snart man kommer ind på hotellet. Og hvad kan du opleve her? Jo store og lækre værelser, spaafdeling (Ono Spa) og naturligvis både bar og restaurant.
  [​IMG]
  FACIL på The Mandala Hotel

  Hotellets gastronomiske toptilbud er uden tvivl Facil med sine to stjerner i Guide Michelin – og der er faktisk kun fem restauranter i byen som har det i øjeblikket. Facil ligger på 5. etage men dog med udsigt til hotellets egne lille skov. Kokken hedder Michael Kempf. Der er yderligere en restaurant på hotellet: den hedder Qiu og ligger i lobbyen.
  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her
  Hotel de Rome – Rocco Forte 9.2/10
  Hotel de Rome ligger lige ved siden af Staatsoper i hjertet af det gamle Østberlin – beliggenheden er ved Bebelplatz. Huset er et flot palads från 1880-tallet, og bygningen er blevet brugt som bank i mange år før hotellet flyttede ind. Her bor du meget godt: servicen er fremragende, atmosfæren meget fornem og beliggenheden er jo god, f.eks er du meget tæt på Friedrichstrasse.
  [​IMG]

  Hotel de Rome – Rocco Forte var tidligere en bank

  De fælles områder er meget imponerende eller skal vi ikke sige næsten kongelige i sin pragt. Værelserne holder ikke helt samme standard, men kvaliteten er naturligvis helt i orden. Her er også en fin bar på taget, der er en stor pool og en restuarnat der hedder Parioli. Et lækkert hotel i byens centrum.
  Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

  Læs mere »
   

Share This Page

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×