Senaste nytt

10 af de bedste hoteller i Cotswolds – et af Englands smukkeste områder

Redaktionen

Medlem
2c62a9d7f8e0ad441424564181204019d3cc1044-800x300-564x211.jpg

Tag den hyggelige sweater på, bestil en klassisk engelsk sportsvogn og øv dit engelske – vi skal ud på The Countryside i The Cotswolds!

De fleste som besøger England lander i London eller Manchester men kommer sjældent udenfor byernes alle tilbud – intet galt i det, men der er så meget mere at opleve i England. Området the Cotswolds ligger en god køretur vest for London ja området grænser faktisk næsten op til Wales, og her møder du det England du kender fra fjernsynet og film – hvis du tænker på sådan noget som TV-serien Barnaby er du på rette vej. Her er grønt, med små hyggelige huse og flotte herregårde og lokale pubs hvor alle kender hinanden. Perfekte omgivelser for afstressende dage.

The Cotswolds strækker sig ud over sex counties – på dansk ville vi nok sige landdistrikter – hvor Gloucestershire og Oxfordshire er de mest kendte. Her får du 10 skønne hoteller i the Cotswolds – måske kan det give lidt inspiration til forårets hyggetur med kæresten eller manden/kvinden i dit liv?

Oak House No1 9.9 (Ratingen er et gennemsnit fra gæster på hotellet og kommer fra hotelsektionen. 10 er det maskimale)

Oak House No.1 har fået masser af udmærkelser gennem årene, og er et af the Cotswolds absolut bedste boutiquehoteller. Her får du fem stjerner og beliggenheden er lige i midten af den pittoreske by Tetbury i Gloucestershire.




Oak House No1 i Tetbury, Gloucestershire

Foto: Oak House No1


Det føles som et “home away from home” at komme ind på dette hotel, hvor det slet ikke er umuligt, at du møder en kendis ude på gangen – hotellet er populært da det jo ikke er et moderne cityhotel – det er sværere for papparazzis er snuppe et billede her. Stilen er moderne engelsk luksus i den hyggelige ende.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

East House 10.0

Dette afslappede luksushotel er egentlig “bare” et bed & breakfast men med masser af historisk charme: huset blev oprindeligt bygget helt tilbage i 1759. Det smukke stenhus ligger i byen Broadway i Worcestershire, og ligger ved en fin have og med udsigt ud grønne marker og den fredelige by.




East House i Broadway, Worcestershire

Foto: East House


Kun et par minutters spadseretur fra hotellet ligger restauranter, de lokale pubs og nogle hyggelige caféer hvor man f.eks kan drikke 5 o´clock tea. East House er det perfekte hotel for dig som vil slappe af.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

The Old Swan and Minster Mill 9.0

The Old Swan & Minster Mill har en meget engelsk stil og hotellet ligger kun ca. 25 kilometer fra Oxford – en by du absolut skal kigge forbi – i et grønt og frodigt område. Her får du ægte engelsk country style living men med moderne faciliteter og det hele i et gennemført design.




Old Swan & Minster Mill

Foto: The Old Swan & Minster Mill


Hotellet har lige åbnet en ny spaafdeling med blandt andet en o med forskepvarmet pool, sauna, dampbad med forskellige dufte og regnskovsbrusebade.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Cranbourne House10.0

Et meget hyggeligt hotell i det område, mange kalder “Cotswolds Venedig” (Bourton-on-the-Water), Cranbourne House tilbyder charmerende værelser et par minutters kørsel fra bymidten.




Cranbourne House i Bourton-on-the-Water

Foto: Cranbourne House


Der er kun seks værelser, og hvis du bestiller et af dem sover du i en stor, antik fransk seng. Hotellet er intimt og naturligvis meget personligt i stilen. Det føles lidt som at bo hjemme hos en god ven, siger mange gæster, og Cranbourne House er det perfekte sted for en romantisk weekend.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Abbots Grange 9.8

Hotellet ligger ved de smukke bakker og højdedrag ved byen Broadway (Broadway Hill hvis du vil google det) i grønne omgivelser og med en fin have. Abbots Grange er et af Englands mest originale huse fra middelalderen: det blev bygget i starten af 1300-tallet som bopæl for abbeden William of Harvington.




Abbots Grange i Broadway hill

Foto: Abbots Grange


Abbots Grange har sin egen særlige og unikke atmosfære, hvor du føler historien i væggene. Efter en dag ude i den friske luft er det fantastisk, at sidde foran pejsen med en god irish coffee.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

The Northey Arms Hotel 9.4

The Northey Arms har kun ti værelser men fem store stjerner. The Northey Arms er lige blevet frisket op og fremstår som nyt og moderne, og man har en af områdets mest populære restauranter.




The Northey Arms i Bath

Foto: The Northey Arms


The Northey Arms har nemlig en restaurant med Michelinstjerne og her kan du spise klassisk engelsk mad som man normalt ville servere den nede på den lokale pub – men med et twist. Kokken hedder Chris Alderson.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Lucknam Park Hotel, Chippenham 9.4

Lucknam Park Hotel ligger i et stort grønt område og er sandsynligvis et af Englands fineste country houses. Hotellet er populært hos folk som skal giftes – og for folk som vil slappe af på et lækkert spa. Beliggenheden er lige i nærheden af den hyggelige by Bath.

RnNZfQn2o2xpggJQqefCOervMbPIci5mujDPJnvl43kv6Rtxjyh5gHN_JKVzeU-aaGz3pePFgxfoAAtZJZNx8mveVTc-11j98EfuAJVcumUenA=s0-d-e1-ft




Lucknam Park Hotel – høj kvalitet

Foto: Lucknam Park


Hotellet har spændende faciliteter som stald og en madlavningsskole, og du kan vælge mellem 42 unikt og individuelt indrettede værelser og suiter. Man har to restauranter: The Brasserie og Michelin-restauranten Park. Et elegant og klassisk hotel.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Mill Hay House 9.0

Mill Hay House ligger mellem de små hyggelige landsbyer Broadway og Snowshill. Et eventyrligt luksus-bed & breakfast med flotte værelser, en yderst velplejet have og original atmosfære.




Mill Hay House

Foto: Mill Hay House


Her får du engelsk stil og tradition over det hele, og det er ikke umuligt, at du efterhånden opdager, at du lyder mere og mere som Jeremy Irons når du siger “a cup of tea, please”. Hotellets morgenmad er fantastisk.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Burford House 8.8

Burford House er et charmerende boutiquehotel bygget i sten med god service, fine værelser og rustikt køkken.




Burford House

Foto: Burford House


Man har kun seks værelser, alle individuelt indrettede. Beliggenheden er på Burfords hovedstrøg, men det er nemt at hurtigt tage ud i den smukke natur – som mange synes er det bedste eksempel på, hvordan the Cotswolds skal se ud når det er som bedst.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

The New Inn Coln St Aldwyns 9.1


The New Inn er ikke bare et fint hotel – man har også sin egen pub. Det betyder, at hotellet bliver besøgt også af mange lokale, og at du kan få traditionelle retter som mor lavede dem – hvis hun hed måske Laura eller Alice.




The New Inn Cold St Aldwyns

Foto: The New Inn


Huset er over 500 år gammelt, og har 15 værelser. Bestil et værelse her for at få en skøn weekend i behagelige omgivelser. Området ved St Aldwyns tilbyder fine muligheder for at opleve den flotte natur, spille golf og nyde livet.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Læs mere »
 
Toppen