Tomas E
Medlem
Besökte Pontus Amex i fredags (tidig lunchtid) och tog flankstek-varianten av steak frites. Min upplevelse av både mat och service var klart mer positiv än de omdömen från senare veckor jag ser ovan i denna tråd. I likhet med några övriga tyckte jag pommes fritesen var riktigt bra med utmärkt frasighet, och smaskigt Café de Paris-smör. Köttet var för all del "well done" snarare än "rare", men det störde mig inte i detta fall. Jag antar att den var "halvtillagad" sous vide och sedan påstekt för att kunna serveas snabbt? Flankstek är väl inte den allra möraste styckningsdetaljer av nöt (men däremot smakrik och ofta bra pang för pengarna), så inte borde den serveras alltför rosa som standard?
Förresten såg jag en yngre förmåga som blev instruerad av någon annan i personalen hur man "knappar in" folk o.s.v. medan jag var där, så det kanske är mer personal på väg in?
Förresten såg jag en yngre förmåga som blev instruerad av någon annan i personalen hur man "knappar in" folk o.s.v. medan jag var där, så det kanske är mer personal på väg in?