MTheC
Medlem
Kan även fylla på med lite av helgens champagne, har mestadels blivit champagne ute på lokal så har blivit lite blandat.
Bäst var fördrinken före middagen igår, Paul Bara Grand Rosé. Bra syra och väldigt fräsch men man märker att det är hela 12% rött i denna då den har viss kropp.
Har även blivit en del nya bekantskaper, till lunch avnjöts Autreau. Den var visserligen inte dålig men saknade lite balans. Det fanns fyllighet och det brödiga men saknadesnlite syra och mineralitet.sp den kändes inte balanserad.
Det blev sen också ett glas av Nomine-Renard. Klassisk champagne med brioche och lite rökighet i doften, sen bra syra och citrustoner. Inte alls dålig men inte superbra heller.
Bäst var fördrinken före middagen igår, Paul Bara Grand Rosé. Bra syra och väldigt fräsch men man märker att det är hela 12% rött i denna då den har viss kropp.
Har även blivit en del nya bekantskaper, till lunch avnjöts Autreau. Den var visserligen inte dålig men saknade lite balans. Det fanns fyllighet och det brödiga men saknadesnlite syra och mineralitet.sp den kändes inte balanserad.
Det blev sen också ett glas av Nomine-Renard. Klassisk champagne med brioche och lite rökighet i doften, sen bra syra och citrustoner. Inte alls dålig men inte superbra heller.