Senaste nytt

To nye Scandic-hoteller i Oslo

Redaktionen

Medlem
apolcrnecveh3hf4gpr7-800x300-564x211.jpg

Scandic Grensen og Scandic Karl Johan er navnene på kædens to nyeste hoteller i Oslo.

Hotellerne ligger meget tæt på hinanden, kun 100 meter fra Stortinget. Scandic Karl Johan har 108 værelser, hvor Scandic Grensen kan tilbyde 96 værelser.

“Fælles for begge hoteller, er at værelserne har effektive og smarte løsninger. Her kan du for eksempel lade mobilen eller din pc op via USB-stik som er at finde på alle værelser, og så får man jo den fine Scandic-morgenmad med i prisen” siger Therese Fredriksson som er direktør for begge hoteller.

Hotellerne blev i sin tid købt fra Rica-kæden tilbage i 2014, og i mellemtiden har man brugt varemærket HTL – men nu vil hotellerne være et 100% Scandicprodukt.

Hotellerne kan som de første af Scandics hoteller i Norge også tilbyde digital check-ind. Scandic har siden 2013 tilbudt sine gæster muligheden til at checke ud digitalt, men på de nye hoteller Scandic Grensen og Scandic Karl Johan kan man nu også checke ind online. Og snart kan man bruge mobilen i stedet for plastickortet når man skal åbne døren til hotelværelset.

Så hvis du ofte bor på et Scandichotel, har du nu to nye alternativer i Oslo.

Hvis du kommer forbi, husk at fortælle om din oplevelse på et af de nye hoteller i vores forum. http://www.businessclass.dk/forum/

Læs mere »
 
Toppen