Senaste nytt

Gl. Skovridergaard i Silkeborg bliver en del af Best Western Premier Collection

Redaktionen

Medlem
Best-Western-Silkeborg4-564x211.jpg

Det anerkendte hotel og konferencecenter Gl.Skovridergaard bliver en del af BW Premier Collection, og Silkeborg bliver så den første danske destination for hotelkædens nye varemærke, som nu har otte hoteller i Skandinavien.

“BW Premier Collection er en kollektion af udvalgte hoteller som skal give sine gæster en helt særlig oplevelse” skriver kæden i en pressemeddelelse. De hoteller som indgår i Premier Collection markedsføres under sine egne individuelle navne, men får naturligvis adgang til Best Westerns omfattende distributions- og loyalitetsprogrammer.



Gl. Skovridergaard er en historisk dansk «skovridergård» og fungerede tidligere som kuranstalt. Hotellet ligger flot og med en rolig beliggenhed ved det smukke sølandskab i udkanten af Silkeborg. Hotellet har længe fungeret som kursus- og konferencecenter for Jyske Bank, og i løbet af de sidste 10 år har man opgraderet faciliteterne på stedet til højeste standard. De flotte omgivelser er absolut er vigtig del af den samlede oplevelse på stedet, men når man kigger på de anmeldelser hotellets gæster giver, nævner de ofte den gode mad, den kunst der hænger på væggene og værelsernes gode komfort. Alt dette har samlet gjort hotellet til et af Silkeborgs mest populære.



For at blive et BW Premier Collection-hotel skal man som udgangspunkt have minimum fire stjerner, og man skal have gode anmeldelser på TripAdvisor. Hotellet skal være forholdsvis centralt placeret i eller ved en storby, og hotellet skal have noget unikt at kunne tilbyde sine gæster.



Læs mere »
 
Toppen