Senaste nytt

Thomson Airways indfører familiesektioner på sine fly

Redaktionen

Medlem
Thomson-Airways-DuoSeat-2-564x211.jpg

Det britiske flyselskab Thomson Airways præsenterede netop sin vision for hvordan man over de kommende fem år vil ændre rejseoplevelsen ombord med nye fly, flere langdistancedestinationer og et nyt innovativt koncept ombord. Blandt andet planlægger man at indfører familiebåse og duo-pladser hvor midtersædet erstattes af et bord til champagne og får en helt ny belysning.

David Burling, Administrerende Direktør for TUI i Storbritannien og Irland forklarer:

- Vores virksomhed kategoriseres ofte som en del af chartersegmentet. Et segment hvor mange opfatter aktørerne som dårlige, noget der i realiteten stemmer ganske dårligt overens med oplevelsen hos Thomson Airways i dag. Vores mål er at gøre rejseoplevelsen speciel eftersom flyvningen både indleder og afslutter ferien, vi ser flyvningen som en vigtig del af ferieoplevelsen.

Familiebåsen vil være at finde bagerst i flyet med plads til mellem fire og seks personer der sidder med front mod hinanden ved et stort bord. Produktet er udviklet til større familier der rejser til First Choice Holiday Village eller Thomson Family Resort.

Duo-pladserne er tre sæder der bliver til to da midtersædet får et bord til champagne. I produktet indgår også stikkonktater og mood lighting med forskellige belysningseffekter. Tanken er at skabe en rummeligere og mere luksuriøs start på ferien.

i Premium Class på langdistanceflyene vil der også være en såkaldet Beach Snack Bar med drikkevarer og snacks.

Thomson Airways har bestilt yderligere to Boeing 787 Dreamliner samt 47 fly af typen Boeing 737 MAX der forventes at blive leveret omkring år 2020.


Thomson Airways Family Booth


Thomson Airways Family Booth


Thompson Airways DuoSeat


Thompson Airways Beach Snack Bar

Læs mere »
 
Toppen