I løbet af vinteren 2014-2015 introducerer Finnair rutetrafik til yderligere to populære interkontinentale destinationer. Phuket og Krabi i Thailand bliver de to nyeste tilføjelser til Finnairs rutenet.

Ruten Helsinki-Phuket bliver trafikeret med tre afgange om ugen fra den 14. november og ruten Helsinki-Krabi to gange per uge fra den 10. december, begge ruter bliver fløjet med en Airbus A340.

Begge ruter trafikeres med en afteafgang fra Helsinki med afgang mellem kl. 19 og 21, undtagelsesvis afgår tirsdagsafganngen til Krabi dog allerede kl. 15:15. I modsat retning bliver det en en frokostafgang mellem 12 og 14 med ankomst i Helsinki først på aftenen. Undtagelsesvis afgår onsdagsafgangen fra Krabi allerede kl. 8 om morgenen med ankomst i Helsinki klokken 14:25.

I tillæg til de to nye ruter øges antallet af afgange til Nagoya i Japane med yderligere en, hvilket indebærer fem afgange per uge. Den nye afgang bliver om tirsdagen i november og december og om onsdagen i perioden januar – marts. Ruten trafikeres med en Airbus A330.