I løbet af foråret 2014 åbner en helt ny lounge i lufthavnen Helsinki Vanda. Loungen kommer til at ligge i non-Schengenområdet, nabo til den nuværende Finnair lounge mellem gate 36 og 37.

Den nye lounge kommer kun til at være tilgængelig for passagerere, som har Finnair Guld eller Platinumkort, eller tilsvarende kort i One World, hvilket er Sapphire eller Emerald.

Interiøret designes af firmaet dSign Vertti Kivi & Co og kommer, ifølge Finnair’s loungeansvarlige, Markku Remes, til at tilbyde “fred, forfriskninger og afslapning.” Loungen kommer også til at vise Finland, som et land, hvor kunst og design spiller en central rolle.

Eftersom det tidligere Finnair Via Spa lukkede, kommer loungen også til at tilbyde flere baderum og en finsk sauna for alle besøgende. Foruden loungen, åbner Finnair også en egen Finnair Tax-Free Shop, denne er dog tilgængelig for alle passagerere.

For at fejre, at Finnair fylder 90 år, kommer der også en del forbedringer i det nuværende loungeudbud, det handler mest om bedre øl, vin og spritus. Der bliver også altid tilbudt vamr med til morgenmad, frokost og aftensmad.

Passagerere med Finnair Platinum eller One World Emerald status, for også en god nyhed. Nu tilbydes der gratis Joseph Perrier Cuvée Royale Brut champagne i Non-Schengen loungen.