Det er en blanding af leisuredestinationer og forretningsdestinationer som lægges til når SAS går over til sit sommerprogram i slutningen af marts 2014. Totalt lanceres fire nye ruter fra Oslo samt en ny rute fra Stavanger.

Fra både Oslo og Stavanger introduseres nye ruter til Skotland. Den 31. marts åbner en ny helårs-rute fra Oslo til Aberdeen og kort tid efter tilkommer Edinburgh som sommerdestination. Edinburgh vil blive trafikeret fra både Oslo og Stavanger i perioden 10. april – 11. oktober.

Chania på den Græske ø Kreta og Ålborg i Jylland bliver yderligere to nye destinationer fra Oslo. Ruten til Ålborg åbner 30. marts og ruten til Chania den 12. april. Ålborg bliver en permanent destination fra Oslo mens Chania trafikeres som en sæsonrute mellem 12. april og 11. oktober.

Også Stockholm og København får til foråret hver sin nye rute. Fra København kan man fra 31. marts flyve direkte til Leeds Bradford i England og fra Stockholm relanceres ruten til Visby på Gotland med fem daglige afgange på hverdage. Det bliver første gang på 20 år at SAS trafikerer Visby hele året.

Billetter til de nye ruter sættes til salg fra 21. november.