Den 16. december 2013 starter Air Baltic og Abu Dhabi baserede Etihad sammen en ny flyrute mellem Riga og Abu Dhabi. Ruten vil blive trafikeret med fire ugentlige afgange med en Airbus A319 med plads til 116 passagerer, 14 i business class og 102 i economy class.

Tidstabellen er tilpasset for at give gode forbindelser til Air Baltics øvrige rutenetværk i Riga og Etihads netværk i Abu Dhabi med en flytid på seks timer.

Flyet afgår fra Riga klokken 00.45 mandage og fredage med ankomst i Abu Dhabi klokken 08.50. Om tirsdagen og lørdagen afgår flyet klokken 15.35 med ankomst i Abu Dhabi klokken 23.40.

Returflyvningen afgår klokken 10.00 mandag og fredag med ankomst i Riga klokken 14.35. Om onsdagen og søndagen bliver det et natfly med afgang fra Abu Dhabi klokken 02.00 og ankomst i Riga klokken 06.35.

Flyselskabet får desuden codeshare samarbejde på en del flyvninger. Etihad får egne flynumre på Air Baltics flyvninger fra Riga til bl.a. Billund, København, ,Tallin, Helsinki, Villmanstrand, Åbo, Hamborg, Ålesund, Bergen, Oslo, Stavanger, Vilnius, Warszawa, Stockholm, Kiev, Wien, Prag, Barcelona og Istanbul. TIl gengæld får Air Baltic egne flynumre på Etihads flyvninger til bl.a. Kairo, Jakarta, Singapore, Bangkok, Amman og Muscat.

En betingelse for at det nye samarbejde og den nye rute skal blive en realitet er dog at der opnås de nødvendige regeringsgodkendelser.