I sidste uge kunne Etihad Airways topchef James Hogan officielt indvie selskabets nye First and Business Class Lounge i JFK-lufthavnen i New York.

Den nye lounge er selskabets andre lounge i USA efter loungen i Washington, og dette er det sidste tilskud efter at have åbnet lounger i Abu Dhabi, Frankfurt, London Heathrow, Manchester, Dublin, Paris og Sydney.

Etihad-Airways-Ribbon-Cutting-Ceremony-1024x870-720x612

Etihad Airways topchef James Hogan åbner loungen i New York                      Foto: Etihad

Loungen ligger ikke langt fra gaterne i terminal 4, og selskabet forsikrer at de vil levere “et unikt rejseunivers, der reflekterer den nutidige modernisme som man ser den i Abu Dhabi, i kombination med de højeste niveauer af luksus og komfort, der moderne rejsende forlanger. Et miljø for dem, som er vandt til det bedste og forventer det” skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Loungen er blevet designet i stil med selskabets velkendte design “billeder fra Abu Dhabi” og designet er udformet med udgangspunkt i selskabets kendte geometriske linjer og med farver, der genspejler landets oprindelse.

Det man kan spise og drikke inkluderer en spektakulær bar med et stort udvalg af cocktails og mocktails (drinks uden alkohol) og mulighed for at spise lidt mere privat a la carte eller fra en stor buffet. Loungen har forskellige bordkombinationer, så gæsterne kan selv vælge om de vil spise lidt mere privat eller mere sammen med andre gæster.

Der er toiletter og badeværelser med brusebade i loungen med tilhørende omklædningsværelser, desuden religiøse afvaskningsrum og bederum for mænd og kvinder, der er et bibliotek og opbevaringsmuligheder for bagage.

Etihad-Airways-JFK-Lounge-default-800x300

Etihad Airways nye First and Business Class Lounge i JFK i New York               Foto: Etihad Airways

Loungen er åben for passagerer der har bestilt billet til Etihad Airways The Residence, for rejsende på første klasse og for businessclass-rejsende, Der er desuden en særlig lounge for dem, der har købt billet til den ultradyre The Residence.

Åbningen af loungen kommer lige efter, at selskabet er begyndt at flyve med en af sine nye A380 mellem JFK og Dhabi.