Emirates er i øjeblikket i gang med at opgradere sine bar-områder på deres A380 fly. En opgradering, som vil blive afsløret på ITB rejsemessen i Berlin til marts.

Nu opgraderer Emirates bar-områderne på flyselskabets A380-fly. Den nye, lyse sky-bar vil være formet som en hestesko med siddepladser langs vinduerne på begge sider af baren. De vil desuden være indrettet med LCD-skærme, så det er muligt at følge med i de seneste flyinformationer, nyheder eller sportsbegivenheder.

Emirates-A380-Onboard-Lounge4-437x720

”Sky-baren i vores A380-fly er meget populær blandt vores kunder, og er det er blevet en ikonisk feature for Emirates. Særligt på langdistanceflyvninger sætter kunderne stor pris på, at de har mulighed for at strække benene og mingle i vores loungeområde,” fortæller Emirates’ topchef Tim Clark og fortsætter:

”Siden vi lancerede baren i vores fly i 2008, har vi løbende lavet mindre forbedringer på baggrund af feedback fra vores kunder. Men den nye opgradering kommer til at indebære et helt nyt og mere intimt bar-område med flere siddepladser.”

Emirates-A380-Onboard-Lounge3-720x470

Baren ombord på Emirates A380, der dagligt vil flyver mellem København og Dubai, vil blive ombygget, ligesom det er tilfældet med Emirates’ øvrige 91 A380-fly. Alle de store fly vil således få opgraderet baren, som er placeret på det øverst dæk, og som er tilgængelig for både First Class- og Business Class-passagerer.

Emirates-A380-Onboard-Lounge2-480x720

Den nye Emirates A380 onboard lounge vil blive offentliggjort på ITB Berlin, som er en af verdens største rejsemesser.