Det er ni år siden, Emirates introducerede Airbus A380 i sin flåde. Det fejrer selskabet med en opgradering af loungen på verdens største passagerfly. Den nye lounge er netop blevet indviet på en flyvning til Kuala Lumpur i Malaysia. Loungen vil også blive opgraderet på den daglige afgang med A380’eren fra København til Dubai.

Loungen i Emirates A380 passagerfly er uden tvivl den mest populære bar og hyggekrog i 12 kilometers højde. Flyet blev introduceret hos Emirates den 1. august 2008, og loungeområdet er siden blevet et af de mest populære opholdssteder i de store dobbeltdækkerfly.

Emirates-A380-OBL

Inspirationen er hentet fra indretningen af lystyachter, og den nye lounge er blevet et mere socialt og hyggeligt område for både First Class- og Business Class-passagerer.

9-years-of-Emirates-A380-infographic

Onboard loungen, som også bliver opgraderet på Emirates A380, der dagligt flyver mellem København og Dubai, har plads til 26 gæster. I baren serveres seks udvalgte vine fra hele verden – varierende alt efter destinationen. Og der er altid et udbud af kølig champagne fra Moët & Chandon eller Veuve Clicquot at nyde.

b645de27c334aa04_800x800ar

Over 6.000 Emirates-ansatte er uddannede bartendere og mixer 14 forskellige cocktails, som fx signatur-drinken Bloody Mary eller en Apple Spritzer uden alkohol. I loungen serveres også Hennessy XO Cognac og 18 år gammel skotsk Chivas Regal whisky. Og der er flere end 18 forskellige snacks – fra røget laks bagels til friske frugtspyd – til at supplere drikkevarerne.

For dem der hellere vil have en opfrisker, så omfatter menuen også juice, Illy kaffe og en række forskellige te-varianter fra Dilmah. Passagerne kan, når de er ved loungen, følge med i de seneste flyoplysninger eller se live tv med nyheder og sportsbegivenheder på en 55 tommer TV-skærm.