Emirates vil nu give flere gæster mulighed for at kunne bruge selskabets lounger på Dubai International Airport. Det handler om medlemmerne hos loyalitetsprogrammet Skywards, og de gæster de vil medbringe – og det handler ikke om den bookingklasse de flyver i.

Pay-per-visit vil også være gældende for rejsende i Business Class som vil opgradere til First Class-loungen.

Dubai International Airport har syv Emirates-lounger fordelt på tre terminaler: A, B och C. I hver terminal er der både en Emirates First Class-lounge og minimum en Business Class-lounge.

16-08-22-Emirates-1859

Rejsende med et Skywards-kort kan tilkøbe adgang til Business Class-loungerne for 100 US dollar, og hvis man så ønsker også til en First Class-lounge for yderligere 100 US dollar. Rejsende i Business Class kan opgradere til en First Class-lounge også for 100 US dollar. Når man har betalt, har man ret til at benytte sig af loungens ydelser i op til fire timer. Frem til nu har det kun været rejsende på First Class og i Business Class og kortholdere i Skywardsprogrammet med status Silver, Gold eller Platinum som har haft (gratis) adgang til loungerne.

Barista-Experience

Emirates Business Class-lounge i terminal B – fornylig renoveret for næsten 90 millioner kroner

Emirates har det største netværk mht til lounger i verden. Foruden de syv lounger i Dubai har man yderligere 33 andre lounger i forskellige lufthavne over hele kloden. Man planlægger at udvide konceptet “pay-per-visit” også til andre lounger i fremtiden.