Starwoodkæden lancerer nu sit moderne varemærke W i Emiraterne ved at åbne W Dubai–Al Habtoor City.

Hotellet er 33 etager højt, og man vil gerne “ryste lidt om” med hensyn til byens hoteludvalg, skriver man i en pressemeddelelse.

Med sine 356 værelser og suiter er dette et forholdsvis stort hotel, og stilen er futuristisk, ja vi kan vel næsten kalde stilen for vovet. Det er firmaet Silverfox Studios fra Singapore, som har hjulpet med indretningen, og de bærende elementer er vinduer fra gulv til tag og lyse farver blandet med knaldfarver.

W Dubai – Al Habtoor CityW Dubai – Al Habtoor City

Kædens version af den slags suite man skal have når man er et hotel i denne klasse, det vil sige Presidentsuiten, hedder her The Extreme Wow Suite. Den er på kun 690 kvadratmeter, fordelt på etagerne 27 og 28. Her får man et stort loungeområde, bar, dj-pult, et dansegulv, en catwalk hvis man nu vil arrangere et lille modeshow, et billiardbord og en hel del andet der er plads til, når du har hvad der svarer til 2-3 almindelige parcelhuse at gøre godt med.

Hotellets reception hedder W Lounge og ligger på 30. etage. Når sulten melder sig er der flere forskellige alternativer, som f.eks Namu, som serverer retter fra det japanske og koreanske køkken, eller så tager man elevatoren ned til Level Seven, en mere casual restaurant med mad fra middelhavsområdet, och hvor der også er en afslappet bar.

W Dubai – Al Habtoor CityW Dubai – Al Habtoor City

The WET Deck er den store terrasse, hvor man kan slikke sol i løbet af dagen eller køle sig lidt ned i poolen. Man kan leje en privat cabana og naturligvis er der muligheder for at spise og drikke. Om aftenen forvandles området til en partylounge med DJ, cocktails og mange events. I den mere helserigtige ende, er der både fitnesscenter og The FIT Bar med sunde snacks på hotellet.

W Dubai – Al Habtoor City

W Dubai – Al Habtoor City

Det første W-hotel i regionen åbnede i 2009 i Doha. Det nye hotel ligger 20 minutter fra Dubai International Airport, og beliggenheden er fin for at opdage resten af Dubais attraktioner, shopping og strande.

Hvis du vil have et godt hotel i Dubai til en god pris – kig forbi vores hotelsektion.