Den 10. januar blev beslutningen om at likvidere Cyperns nationale flyselskab Cyprus Airways taget, nu vælger græske Aegean Airlines at storsatse på middelhavsøen med flere nye ruter til Vesteuropa.

Efter en EU-beslutning var Cyprus Airways tvunget til at opgive virksomheden. Selskabet, so, længe havde været ulønsomt, havde taget imod statslig støtte der har været i strid med EUs regler. Kravet om tilbagebetaling gjordet at flyselskabet ikke havde andet valg end at nedlægge virksomheden.

Nu gør græske Aegean Airlines en stor satsning på Cypern. I forbindelse med sommertidstabellen som træder i kraft 30. marts 2015 vil flyselskabet stationere fire fly af typen Airbus A320 i Cyperns Larnacas lufthavn, i samme ombæring vokser antallet af destinationer til 14 i syv lande og ikke kun Grækenland som i dag. Den totale kapacitet bliver 1,5 millioner flysæder pr. år. Indenfor kort tid vil flyselskabet påbegynde rekrutteringen af nødvendigt personale på Cypern for at kunne klare ekspansionen.

I sommertidstabellen øges antallet af afgange på de eksisterende ruter far Larnaca til Athen og Thessaloniki, desuden startes der en direkte rute mellem Paphos og Athen. Paphos ligger på det sydvestlige Cypern. Heraklion og Rhodos tilføjes som destinationer i juli og i august Mykonos og Santorini.

Udenfor Grækenland rettes fokus mod Vesteuropa med med fem nye destinationer fra Larnaca – London Heathrow, Paris, München, Rom og Milano. Det er også tanken at starte ruter til Tel Aviv, Kiev og Beirut indenfor kort tid.