For 4. år i træk løber Changi-lufthavnen med sejren, når verdens bedste lufthavne skal findes. Det er den engelske ratingservice Skytrax som har sammenfattet listen – som alt i alt lister 550 lufthavne over hele kloden.

Changi er en af Asiens største lufthavne og hjemmebase for en af verdens mest anerkendte flyselskaber Singapore Airlines.

Og der er mange gode tilbud i lufthavnen: gratis wifi, gratis bio, verdens første sommerfuglehave i en lufthavn og en pool – foruden shoppingen og mulighederne for at spise.

Når man kigger på listen over verdens bedste lufthavne finder vi Kastrup på en fin 18. plads (dog ned fra position 16 sidste år) og Helsinki på plads 15 (op fra 18 sidste år), norske Gardermoen på plads 56 (og faldende) og til sidst Stockholm Arlanda med en ikke alt for god placering – nummer 67.

Skytrax-listen er baseret på svar fra over 13 millioner flyrejsende, som har vurderet 550 lufthavne i 106 lande. Man har spurgt de rejsende om næsten 40 forskellige ting der skulle vurderes, med alt fra hvor komfortabel lufthavnen føles til hvordan personalets kendskab til forskellige sprog oplevedes.

Men her er top 10 listen over verdens bedste lufthavne 2015

1.Singapore Changi International Airport, Singapore

2.Incheon International Airport, Sydkorea

3.München Flughafen, Tyskland

4.Tokyo Haneda International Airport, Japan

5.Hong Kong International Airport, Hong Kong

6.Central Japan International Airport, Japan

7.Zürich Airport, Schweiz

8.London Heathrow Airport, England

9.Kansai International Airport, Japan

10.Doha Hamad International Airport, Qatar

Hvordan ville din egen top-3 eller top-5 liste se ud? Kommenter gerne!