Det britiske konsulentfirma Skytrax har offenliggjort sine årlige toplister for flybranchen indenfor en mængde forskellige områder. Den prestigefyldte prist “årets flyselskab” gik for fjerde gang til Cathay Pacific, der også vandt i 2003, 2005 samt i 2009. Der var ialt 18 millioner deltagere i undersøgelsen.

På toplisten over bedste flyselskaber findes Cathay Pacific, Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates og Turkish Airlines i top fem. Noget overraskende har Garuda Indonesia fået en placering på 7. pladsen.

I kategorien bedste First Class er det Singapore Airlines i toppen efterfulgt af ANA, Etihad Airways, Cathay Pacific og Emirates.

I kategorien bedste Business Class findes Qatar Airways i top efter fulgt af Cathay Pacific, Singapore Airlines, Oman Air og Turkish Airlines.

Ifølge undersøgelsen er det Air France der har verdens bedste First Class lounge efterfulgt af Lufthansa og Cathay Pacific. Qatar Airways har den bedste Business Class lounge efterfulgt af Turkish Airlines og Cathay Pacific.

Alle resultaterne fra årets undersøgelse finder du her: http://www.worldairlineawards.com

BusinessClass medlemmerne har altid være lidt skeptiske til Skytrax resultater: Link til forummet