Cathay Pacific’s nye «The Pier» Business Class lounge på Hong Kong International Airport (HKIA) har fået et omfattende ansigtsløft.

Loungen ligger lige ved siden af gate 65, det vil sige i det nordvestlige hjørne af lufthavnen. Loungen er blevet større og er nu på hele 3.306 kvadratmeter, hvilket er næsten 1.000 kvadratmeter mere end den tidligere version. Der er plads til 550 gæster, så dette er nu selskabets største lounge.

Designet kommer fra London-firmaet Studioilse, som ifølge en pressemeddelelse har villet få “en afslappet men alligevel stimulerende atmosfære” i loungen.

Ambitionen har også været at få til stand “en tydelig fornemmelse af Hong Kong”.

20160519_04

Loungen har et stort udvalg af mad og drikke. Man kan vælge mellem “The food hall” som er en stor buffet, “The noodle bar” hvor kokke laver asiatiske retter med udgangspunkt i netop forskellige varianter af nudler, og så er der “The tea house” hvor man kan nyde en kop te.

Mange af siddepladserne har fin udsigt over runwayen gennem de store panoramavinduer. Den som tidligere har besøgt en Cathay Pacific-lounge, vil kunne kende de typiske “Solo”-stole som også findes i denne lounge. Stolen har indbygget lampe og et eget lille bord.

20160519_03

Loungen har fine muligheder for at slappe af og lade batterierne op – der er f.eks hele fjorten brusekabiner med tilhørende omklædningsværelser.

I loungen har man valgt at benytte sig af mørke træsorter, flotte planter og lyddæmpende materialer for at give en rolig og stille atmosfære.

. 20160519_05

Loungen er åben for dig, der rejser i First eller Business Class. Medlemmer af Marco Polo skal have sølvkort eller højere status, og loungen er også åben for Emerald og Sapphire-OneWorld medlemmer. Loungen åbner 05:30 og lukker først når selskabets sidste fly har forladt lufthavnen for dagen.

Hvis du er på vej til Hong Kong og har mulighed for at kigge forbi – tag gerne nogle billeder og del din oplevelse med os.